Tor Haakon Bjørgum

Vanskelig å velge ut den største synderen av alle som ikke kom. Lamøy glemte å si han skulle i bryllup, Dahl/Rønning glemte å si de skulle på hyttetur (tulletur), men at Haaken drar til Raufoss natt til lørdag, blir intet mindre enn pinlig. Spesielt når han ikke engang har planer om å si fra til medspillere.

<- Defensivt/Offensivt ->
Defensivt:
Savnet av Sarheims rutine og Eiriks fart var tydelig, men størst problem skapte ubalansen i midtbaneleddet. Alle 4 midtbanespillerne løp rundt som forvirra høns med raketter i ræva og boller i kjeften. Fant aldri hverandre offensivt og jobbet aldri i forhold til hverandre defensivt.

Offensivt:
Ben Holan besørget det ene terningkastet. Jobbet knallhardt og skapte en del bryderi for Humlen-forsvaret, men ble som oftest stoppet av 2. og 3. mann som lå i sikring. Jobbet alene hele kampen mot 4 mann og skapte 75% av IL Tempo sine sjanser. Kan bli en het kandidat til toppscorertittelen med litt mer støtte og enda mer selvtillit.

Tilskuere: 7

IL Tempo gikk ut i en 4-4-0-1-formasjon med Ben Holan alene på topp. Selv om Frank og Joakim alt for ofte ble liggende igjen høyt på banen, holdt vi buret rent til det var godt en halvtime. Da fikk Humlen stå alene på 18 meter og ballen rullet inn helt nede ved stanga bak en sjanseløs Fredric. Støtingen hadde i mange minutter vært dårlig og vi tillot Humlen å rulle ball på vår 16 meter. Det kunne ikke ende med annet enn mål til slutt. Men stillingen kunne vært annerledes på dette tidspunktet.

For IL Tempo jobbet seg til et frispark fra 17 meter etter kvarteret. Og for en gangs skyld fikk Erik Hoff (midtstopper for dagen) kjempetreff. Dessverre var keeper med på noten og avverget til corner, som Steinar Larsen fortsatt ikke har fått til en avslutning på (etter godt over 75 forsøk).

IL Tempo kunne også fått en sjeldent rask utligning da Frank Halvei så at Humlen-keeperen stod for langt ute etter 0-1-scoringen og klasket til. Ballen steg og steg før den duppet og duppet, men landet dessverre oppå tverrliggeren og stusset videre i en hekk.

Motivasjonen var så absolutt til stede i pausen, men troen på seier var nok ikke til stede. Revansjelysten var enorm og spillernes tro på seg selv ga grobunn for at i alle fall ingen kom til å gi opp heller i 2. omgang, selv om sola var glovarm, vannflaskene tomme og alle spillerne var gruelig slitne.

Humlen scoret jevnt og trutt i 2. omgang, uten at de noen gang greide å spille ut IL Tempo. Et sleivtreff her og et sleivtreff der ga til slutt bortelaget en komfortabel ledelse, men uten at de imponerte spesielt. Liten tvil om at IL Tempo lett kunne slått dette laget, mens det er adskillig større tvil om IL Tempo noen gang greier å stille sitt beste lag...

Frank Halvei reduserte til 1-3 kvarteret ut i omgangen og tente et visst håp om poeng, men Humlen økte ledelsen umiddelbart etterpå. Halveis mål var et frispark fra 35 meter skrått utenfor kanten av 16-meteren.

Ben Holan scoret kampens siste mål da han dro av halve Humlen og dunket ballen i nettaket bak en forfjamset Humlen-keeper, til stormende jubel fra sidelinjen. Faktum er at dette målet er muligens det målet som har skapt størst jubel og entusiasme blant IL Tempo-spillerne. Selv om 2-6 er forholdsvis stygge tall (igjen) lever vi likevel i håpet om at allerede i neste kamp greier IL Tempo å stille minst 11 mann og leve opp til det potensialet alle vet er der...