14. Roar Midtflø
7
Dagens Kinderegg:
Frank Halvei

Alternerte mellom å være et råskinn på motorveien, barnepasser, keeper, midtbane-sliter og kondisvrak, før han avsluttet som benkvarmer. Det er godt å se at viljen til de grader er der, selv om 02-opptaket nok har sett bedre dager. Holdt nullen.

Tilskuere: 5 (Gustav, Alex, Blake ++)

Lamøy glimret med sitt fravær og Arne Aaslid måtte starte kampen uten oppvarming. Keeper Stig Smolan på sin side satt fast i trafikken, mens Stig A. Gulbrandsen ga faen i å komme i det hele tatt. Geir Bekken hadde nettopp stått opp og den selvutnevnte stjerna har lovt å følge opp nykkene i fremtida. Og muligens hadde han god grunn til å sammenligne seg selv med Maradona, da han lobbet ballen i mål fra nærmere 40 meter. Keeper oppfattet faren, men da ballen dalte i en flott bue inn i nettmaskene, var det for sent. Tiller-trener Frode Bergmann var raskt frempå med gratulasjonene og skal ha tilbudt Bekken frynsegoder for å trene med klubben neste uke. Bekken på sin side, svarte at han trener ikke.

Frem til ledermålet hadde Tiller virket noe ubekvem i forhold til eget spill, men slet også med å plukke Roar Midtflø, Ben Holan og Geir Bekken ut av kampen som vandret over store områder i sine frie roller. Derfor var det noe heldig og ufortjent da en Tiller-spiller fikk lykketreff på kanten av 16-meteren. Ballen sang i krysset bak Smolan som i kjent Øyvind Bolthof-stil sa seg sjanseløs. Såkalte "forstå-seg-påere" spør seg hvor presset på ballfører var..?

IL Tempo fortsatte sitt spill og kom til langt flere sjanser enn sist kamp, spesielt Bekken og Midtflø kombinerte bra, sistnevnte som oftest avslutter. Tiller tok ledelsen kvarteret før pause, før Midtflø scoret sitt første mål for IL Tempo på pasning fra Bekken, minutter senere.

2-2 ved pause. Arne måtte ut med skade, Halvei inn. Steinar kom inn som stopper og Vegar gikk opp som midtbane. Forandringer fryder ikke og selv om spillet forover ikke ble spesielt dårligere, ble forsvarsspillet tydelig mer usikkert. Tiller avgjorde kampen på tampen, da IL Tempo bar tydelig preg av dårlig kondisjon. Enda flere bytter førte til enda mer formasjonssvikt og rot i den defensive organiseringen. Dette til tross, må man si seg fornøyd med kampen, spesielt med tanke på den første timen, at Tiller har vært i hardtrening lenge (bl.a. slått Flå og Heimdal) og IL Tempo bare har trent 5 ganger.

Holdningene var gode i dag, selv i resultatmessig motgang, noe som gir grobunn for gode resultater også etter påske.