IL Tempo (4-4-2):
35.
HÅKON LOE JOHANSEN 35'
6
2.
ERIK HOFF 35'
6
23.
CHRISTIAN HUSBY 55'
6
21.
EIVIND BJAALAND 55'
6
31.
THOMAS MJØLHUS
6
3.
VEGAR OLSEN
6
16.
*OVE HOFF
7
14.
BRUNO COELHO
6
34.
**VIDAR GUTTORMSEN
7
42.
ERIK EIKEBROKK
6
19.
ROBERT PRELLER
5
6.
***VIDAR JENSSEN
8
10.
TOR HAAKON BJØRGUM
5
SNITT:
6,2

 
8
SKUDD PÅ MÅL
5
5
SKUDD UTENFOR
6
5
HJØRNESPARK
6
3
OFFSIDE
2
1
GULE KORT
0
0
RØDE KORT
0
49%
BALLINNEHAV
51%
Live!

88' Gult kort IL Tempo (Vegar Olsen)

62' Mål 1-1 IL Tempo (Tor Haakon Bjørgum. Pasning fra Erik Eikebrokk)

55' Bytte IL Tempo (Bjaaland inn)
55' Bytte IL Tempo (Husby ut)
35' Bytte IL Tempo (E. Hoff inn)
35' Bytte IL Tempo (Loe Johansen ut)

22' Mål 0-1 CSK 2 ()

Dagens Kinderegg:
Kjartan Kielland

Merkelige scener utspilte seg da dommer Egil Sneeggen først ba om CSK 2-keeperens navn for å skrible i sin lille sorte. Kielland ville ikke være dårligere å krevde å få vite dommerens navn etter kampen. Det hele dreide seg om hvor høyt dommer Sneeggen løfta arma i forbindelse med et hurtig tatt frispark av IL Tempo...

KAMPREFERAT:

Charlottenlund 2 kom til Terrabanen med ett mål for øyet om opprykkshåpet fortsatt skulle leve. En rekke såkalte stjerner fra 3. divisjonslaget var hentet inn og trenerduoen Østmo og Luu var tilstede for å lede troppene.

IL Tempo på sin side stilte uten flere av sine profiler, men skulle i dag vise at bredden i troppen var det ingenting galt med. Flere spillere fikk muligheten til å skinne i de såkalte stjernenes fravær og man kan på mange måter si det slik at det dukket opp en rekke nye planeter i IL Tempos solsystem, i motsetning til Haaken, som før kampen ble sjokkert over å ikke lenger kunne se Pluto gjennom sitt gigantiske teleskop.

Kampen åpnet i bedagelig tempo med tendenser til Hawaii-fotball. Begge lag var konsentrerte og møysommelige i oppbygningen med hjemmelaget som det førende laget. Christian Husby kom på en rekke løp bakfra og var nær ved å putte sitt andre for sesongen. Tor Haakon Bjørgum fortsetter å forbedre touch og timing, men sliter for tiden med å omsette store sjanser til scoring. Dessuten blir han arg når han ikke får ballen hver gang han setter fart på den feite kroppen sin og hopper og spretter når han skyter utenfor eller rett på keeper.

Fra sidelinjen forsøkte Erik Hoff og Eivind Bjaaland å lede troppene. Det må ha virket som et sjokk på flere av spillerne å ha treneren tilbake på benken. Mye kunne tyde på at sjokket fungerte som en oppvekker for flere av spillerne som plutselig løp mye mer og mistet ballen mye mindre enn de siste kampene. Spesielt midtbanekonstellasjonen Coelho, Guttormsen, Jenssen og Preller hadde en god dag på jobben.

1. omgang var preget av mye kjemping og rulling i lavere ledd. Kjempesjansene uteble, men det skulle likevel bli scoring i 1. omgang og det var bortelaget som fikk uttelling først. Fra 25 meter får en CSK-spiller klinktreff og ballen fyker via keeper Håkon Loe-Johansens fingertupper og stang inn. Kanskje ikke spesielt fortjent, men litt typisk IL Tempo.

Ingen forandringer ved pause, IL Tempo er relativt fornøyd med det de har prestert så langt. Bjaaland og Hoff setter likevel i gang særs voksen type oppvarming og løper flere runder rundt banen. Vi snakker trolig ny rekord i oppvarming og også årsaken til at Eivind Bjaaland ikke bare kan skylde på innbytterpuls utover i 2. omgang. For det var ikke før trenerkjempen entret banen at IL Tempo virkelig fikk dreis på angrepsspillet. Bjaaland gjorde som han krever av spillerne og løp opp og ned i en for han litt uvanlig høyre kantrolle.

Etter manglende uttelling etter en rekke superangrep, en feilaktig offsideavgjørelse imot Robert Preller og en rekke frisparkforsøk skulle IL Tempo få sin fortjente uttelling. Erik Eikebrokk snappet ballen foran en ukonsentrert CSK-spiller og spilte fri Bjørgum som startet inn back backen. Backen dro nesten skjorta av tanksenteren, men ved hjelp av muskler og stor rumpe kom backen til slutt til kort. Bjørgum sjekket hvor keeper befant seg og plasserte ballen kontrollert i lengste hjørne.

En håndfull minisjanser på slutten kunne resultert i et vinnermål, men begge lag vil mest sannsynlig si seg fornøyd med uavgjort i dag. IL Tempo var det skapende lag med flest sjanser, men Charlottenlund 2 fikk et skudd reddet på streken av IL Tempo på overtid. IL Tempo viser at de behersker spill også på bakken og at med de rette konstellasjonene, disiplinert jobbing og en trener på sidelinja er IL Tempo et mye bedre lag enn det de har vist i de seneste kampene.

BØRS-KRITERIER:
Børsdebatten ser ikke ut til å ta slutt og det er jo vel og bra. For at diskusjonen skal få et mer håndfast og konkret preg over seg, legges her kriteriene for børspoengene ut.

1 -
Forsøkte ikke engang
2 - Forsøkte, men mislyktes
3 - Dårlig
4 - Underkjent
5 - Brukbar/godkjent
6 - OK
7 - Bra
8 - Meget god
9 - Strålende
10 - Gigantisk