IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ BENKET KAPTEIN: HÅKON HILLER HÅPER Å PRATE SEG INN PÅ LAGET SÅ OFTE SOM MULIG (Foto: Vidar "Video" Guttormsen)

» Håkon Hiller ny IL Tempo-kaptein
05/05/14 › Etter et uhyre jevnt kapteinsvalg, ble eldstemann i hurven, Håkon Hiller, valgt som ny IL Tempo-kaptein søndag. Med dét endte Ketil Thorsøs treårige kapteinsverv med en siste kapteinsopptreden i serieåpningen mot Trønder-Lyn.

› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

  27/04/14 Trenerduoen tar kritikk etter "byttebonanza", men tar ikke all skyld
  27/04/14 Etter kampen: IL Tempo 1-1 Trønder-Lyn

Trener John Johnsen har stor tro på 37 år gamle Hiller som kaptein, både på og utenfor banen.

” Hiller er nok ikke den som spiller mest, men han er den mest rutinerte spilleren på laget, og han bygger medspillere opp fremfor å rive dem ned.

Nytt trenerapparat og nytt kapteinsvalg
Samtidig understreker Johnsen at kapteinsbyttet ikke hadde noe å gjøre med misnøye med ex-kaptein Ketil Thorsø, men at det er naturlig å foreta et nytt kapteinsvalg med nytt trenerapparat på plass.

” Ketil har vært en flott IL Tempo-ambassadør, som har spilt med hjertet utenpå drakten. Det er likevel flere år siden han ble valgt som kaptein, og flere av stemmene som den gang talte, spiller ikke lenger i klubben.

” Derfor syntes vi det var riktig nå å foreta et nytt valg, forklarer Johnsen.

Hiller, som ved en håndfull ganger tidligere har vikariert som kaptein i andres fravær, var naturlig nok stolt over å kunne ta over kapteinsbindet, som det ironisk nok var han selv som importerte til klubben i 2007.

” Det er selvfølgelig en ære og en massiv tillitserklæring fra klubben.

Bare dårlige kandidater, eller mange gode?
Klubben valgte tidlig å gå ut med at det skulle velges ny kaptein, og mediene hadde straks sitt å mene om hvem som burde bli valgt. Hiller ble nevnt som en naturlig kandidat, men bl.a. Verdens Undergang mente Hillers kandidatur var svekket av at han grunnet naturlig aldringsprosess ikke kom til å spille alle kampene.

Emil Hauge, som ble valgt som visekaptein, ble kritisert av Gårsdagsbladet for å kunne komme til å spille en uheldig dobbeltrolle, både som kaptein og assisterende trener, og med det ikke være noe gunstig mellomledd mellom spillergruppe og trenerapparat.

Ketil Thorsø og Magnus Sandnes var de to siste kandidatene, og stemmegivningen viste at det var mange sterke og forskjellige meninger om hvem som egnet seg best til det viktige vervet.

Ingen av kandidatene utmerket seg med flertall, og det ble til slutt Hiller som vant med én stemmes margin.

” Vil forøvrig påpeke at Emil Hauge er en utmerket visekaptein i mitt skadefravær. Utover det har jeg ingen kommentar til kapteinsvalget, sier Hiller diplomatisk.

Tror på en suksessfull sesong
Til tross for at flere solide forsterkninger kan være med på å begrense egen spilletid, tar Håkon Hiller seg tid til å rose årets IL Tempo-tropp.

” Vi har fått inn mye offensivt krutt. Tenker selvfølgelig på Magnus (Sandnes) og Trond-Erik (Skåren), men jeg har også blitt veldig imponert over Fabian (Abueg Gomez).

” Og når vi endelig har fått på plass en gryende storkeeper i Bård Haugvik, virker IL Tempo-troppen anno 2014 å være bortimot komplett!

Så får kamper fremover vise om Hiller blir like lite sjef på IL Tempo, som han er på hjemmebane.

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting