IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ NATIONAL KUNNE INTET ANNET GJØRE ENN Å BØYE SEG I STØVET FOR FABIAN ABUEG GOMEZ (Foto: Åsmund Nielsen)

» National/Sverresborg 2 1-6 IL Tempo
07/05/14 › Historien viser at IL Tempo har for vane å vende godt til dårlig, og at det å gå fra topp til topp virker mye vanskeligere enn det å gå fra strålende til miserabelt. På Hallset kunstgress viste IL Tempo at gammel vane ikke alltid er vond å vende.

››› Skrevet av Trond-Erik Skåren › tronderik83@hotmail.com

   ‹› LES OGSÅ
   › 09/05/14 › VIDEO fra National v IL Tempo: "The Warm Up"
   › 08/05/14 › X Art: Bildegalleri National/Sverresborg 2 v IL Tempo
   › 07/05/14 › PREVIEW: Åsmund Nielsen lover SKIKKELIG oppvarming før hatoppgjøret mot National

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 › KAMPFAKTA
   07/05/14 Hallset kunstgress
 NATIONAL
 IL TEMPO
1
6
   13° 0-1 Christian MJØLHUS (Gomez)
   24° 1-1
   33° 1-2 John JOHNSEN
   40° 1-3 Fabian GOMEZ
   42° 1-4 Fabian GOMEZ (Thorsø)
   51° 1-5 John JOHNSEN
   72° 1-6 Vegar OLSEN


  › IL TEMPO 4-4-2
1
Bård HAUGVIK
5
16
Emil HAUGE ©
6
4
Vegar OLSEN
7
8
Vidar JENSSEN
7 •
6
Ketil THORSØ ‹ 58°
6
9
Trond-Erik SKÅREN ‹ 45°
5
20
John JOHNSEN
7 ••
26
Kristian SKJETNE ‹ 45°
6
25
Christian MJØLHUS ‹ 58°
7
13
Magnus SANDNES ‹ 58°
5
14
Fabian ABUEG GOMEZ ‹ 71°
8 •••
18
Åsmund NIELSEN › 45°
4
19
Robert PRELLER › 45°
5
15
Øivind STOKLAND › 58°
6
23
Vidar GUTTORMSEN › 58°
5
24
Tor Martin OLSEN › 58°
5
22
Morten SOLEM › 71°
-
  Dommer: Paul Daniel JOHANSEN
5,88
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KAMPREFERAT

 

National viser tidlig at de vil kjempe om seieren. Likevel er det IL Tempo som først får hull på byllen.

Fabian Gomez og Magnus Sandnes har allerede vært alene med keeper uten og lykkes. Men når den upolerte colombianeren kommer alene med keeper for andre gang, vender han utrolig nok opp, slik at forsvaret tar han igjen. Gomez rekker likevel akkurat å servere Christian Mjølhus som setter ballen kontant i mål.

Gomez fortsetter å herje med Nationals forsvar uten å komme til uttelling i første halvdel av første omgang.

National forsøker å svar med krigerske bildekort, men IL Tempo svarer med trumf og kløver tré. National-bomsene tyr til ufine etterslenger tidlig i kampen mot kjappe Gomez - tydelig frustrerte over å bli herjet med.

I kjent stil kjemper National seg likevel tilbake i kampen - og får etter hvert et noe unødvendig frispark omtrent førti meter fra mål.

Bård Haugvik, en keeper man normalt kunne lagt livet i hendene på, får en utfordring når frisparket slås. Frisparket er hardt, men vinden blåser ballen over Haugvik og i mål. Med ett, flatterende nok, står det 1-1. På dette tidspunktet tenker nok mange i IL Tempo-leiren at man måtte jobbe for poengene i dag.

Men etter dette målet viser IL Tempo styrke på imponerende vis. På en uhyre trang og liten bane, er bakrom ikke lett tilgjengelig. Men Trond-Erik Skåren blir forsøkt hindret både to og tre ganger før dommeren får nok av hjemmelagets skitne triks, og blåser frispark.

Coach John Johnsen står klar til å ta frisparket ute til høyre, omtrent 35 meter fra National-goalenl. Ballen slås perfekt - Skåren og Magnus Sandnes kjenner kun luften av ballen som stryker forbi klumphodene deres - likevel nok til at keeper blir utspilt, og Johnsen noterer seg for årets første.

Ikke lenge etterpå er Gomez på ferde igjen. Ketil Thorsø får ballen på venstrebacken. Ut av det blå sender IL Tempos "Jay-Jay" sender et fantastisk sleivspark gjennom til Gomez - som igjen lukter mål. Gomez plukker med seg ballen og 3-1 til IL Tempo er på ingen måte flatterende.

Samme mann får også æren av å sette inn 4-,1 før dommeren blåser til pause.

National kommer ut til pause uten gnist. Kampen er kjørt. IL Tempo får en lett gjennomkjøring i andre omgang.

John Johnsen får sin scoring nummer to. Og det er litt av en scoring. Johnsen vender med ballen på halvspretten, og klinker ballen i krysset fra 35 meter. Et fantastisk skudd fra Johnsen. Vi snakker kan hende årets mål allerede?

National skaper ingenting i andre omgang. IL Tempo, på sin side, har ikke fått nok. Ett hjørnespark halvveis i omgangen, og Vegar Olsen skal også få sin første scoring for året, når han kjemper ballen inn i nettet.

Resten av omgangen preges av ballbesittelse til IL Tempo, og midtstopperpartneren til Olsen, Vidar Jenssen er misunnelig på Olsens mål, og prøver å bli med opp i et angrep. En tydelig frustrert Jenssen forlater angrepet etter at en medspiller roter bort ballen.

Det ender 6-1 på Hallset kunstgress, og IL Tempo inntar lederplass i 5. divisjon avdeling 2 for første gang denne sesongen.

Passende nok, vil mange sikkert si. For det er på toppen utforbakken er på sitt bratteste. Herfra kan det vel bare gå nedover..?

DETTE BETYR BØRSKARAKTERENE:
1 MISLYKTES MED ALT 2 FORSØKTE, MEN MISLYKTES 3 UNDERKJENT 4 KAN BEDRE 5 BRUKBAR 6 SOLID7 BRA 8 MEGET GOD 9 DOMINERENDE 10 LEGENDE

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting