IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ SIGNERINGSMØTE. ETTER LANG TIDS FORHANDLINGER, SIGNERTE ERIK HOFF ENDELIG KONTRAKTEN TORSDAG KVELD (Foto: Åsmund Nielsen)

» ERIK HOFF SIGNERTE
- blir IL Tempo-trener også i 2015


18/10/14 › Sent tirsdag kveld kom Erik Hoff endelig til enighet med IL Tempo-styret om å lede klubben også i 2015. Avtalen har en gyldighet på ett år og gjør Hoff til den best betalte i klubbens historie.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater

   › Statistikk › Statistikk for IL Tempo 2014

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 15/10/14 › TRENERSJOKKET: Erik Hoffs kontrakt går ut om seks dager - og ingen ny avtale er på plass
   › 10/10/14 › Sesongen er endelig over. Her er tallenes tale
   › 04/10/14 › Etter kampen: Gimse 3-4 IL Tempo

 

(PERSAUNET) Tirsdag kveld kalte IL Tempo-styret i all hemmelighet inn til ekstraordinært hastemøte. På agendaen stod ett punkt: Trenersituasjonen og Erik Hoff.

Med bare seks dager igjen av trenerens kontraktperiode, stod klubben i reell fare for å miste mannen bak høstens poengbonanza.

Styret, trener og tre representanter for spillergruppa skal ha vært til stede på møtet. Etter en drøy time forlot de tre spillerne lokalet - uten å kommentere hvorfor de var der.

En halvtime senere ble møtet avsluttet og partene dro hver til sitt.

Holmli var den eneste som snakket med pressen, og orienterte om at det ville avholdes en pressekonferanse fredag.

IL Tempo.no vet at partene allerede på dette tidspunktet skal ha kommet til muntlig enighet. Kontrakten ble likevel ikke formalisert og underskrevet før torsdag ettermiddag.

« UENIGHET OM LØNN

IL Tempo har den siste tiden blitt anklaget for å være naiv i forhold til Hoffs fortsatte tjenester. Derfor skal også sjokket ha vært stort når Hoff la frem sine krav for å gå på en ny sesong med IL Tempo.

Tøffere krav til spillerne, høyere sportslige ambisjoner og økonomisk godtgjørelse, skal til sammen ha gjort styret usikker på om totalpakken passet for en klubb i IL Tempos posisjon.

Styret skal til slutt ha landet på en "nå eller aldri"-konklusjon - selv om finansieringen av 2015-sesongen ikke er på plass. I visshet om at klubbens økonomiske fundament aldri har vært bedre, valgte styret, etter sterkt press fra spillergruppa, likevel å akseptere Hoffs krav - og tilby kontrakt.

Hoff skal ha fått gjennomslag for samtlige av sine betingelser.

« SPILLERMØTE TORSDAG

Etter at onsdagen ble brukt til å finpusse kontraktformuleringer og skrive inn opsjoner og klausuler med hvit skrift, ble den gyldiggjort torsdag ettermiddag, med klubbens og trenerens sirlige signaturer.

IL Tempo.no vet at klubben har fått på plass en klausul som gjør at kontrakten kan termineres, hvis Hoff ikke makter å levere prestasjoner etter ønsket standard.

Med 6 seire på de 7 siste kampene, er det ikke vanskelig å tenke seg at denne standarden er skyhøy.

På spillermøtet skal spillerne ha blitt presentert for et ambisiøst sportslig opplegg. Mens høsten og vinteren vil stille store krav til egentrening og løsere organisert aktivitet, starter sesongen for fullt med Magnar Lundemos Minnecup (i Meråker) i februar.

Utesesongen (på Romolslia) starter i mars, og spisses ytterligere med en ukes treningsleir i Spania - nærmere bestemt Futbol Salou, et fantastisk treningsanlegg en times kjøring sør for Barcelona - hvor klubben vil delta i en miniturnering mot flere spanske lag.

Spillerne har fått munnkurv i forhold til innholdet på møtet, men flere spillere uttalte at de var meget godt fornøyd med det de ble presentert, og at de så frem til den kommende sesongen.

« PRESSEKONFERANSE FREDAG

IL Tempo.no har forsøkt å komme i kontakt med en rekke personer med tilhørighet i klubben, men ingen har sålangt valgt å imøtekomme henvendelsene.

Klubben har kalt inn til pressekonferanse fredag formiddag, hvor det er ventet at treneransettelsen vil bli offentliggjort.

 

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting