IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
» Hjem  » Golf  » Spillerstall  » Kalender  » 5. div avd 2  » IL Tempo PLAY  » Om IL Tempo  » Kontakt

» Under the Loop: #4 IL TEMPO

14/04/15 › 1. oktober 1999 ble ei stjerne født. Stjerna fikk navnet IL Tempo. 16 år senere er IL Tempo-stjerna ett av få lyspunkt på den norske fotballhimmelen. For det er fortsatt sant som de gamle indianerne i Latin-Amerika sier: "Kjekke menn med hjerne spiller for herreklubb med stjerne."

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@iltempo.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater

   › Statistikk › Spillerstallen 2015

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 11/14/15 › Under the LOOP: Kolstad 2 blir dårligst - av topplagene
   › 09/14/15 › Under the LOOP: Hjemmesterke Jonsvatnet blir best av de dårligste
   › 07/14/15 › Under the LOOP: Bratsberg når målet sitt om topp 7-plassering
   › 05/14/15 › Under the LOOP: Selbu ender på 8. plass
   › 03/14/15 › Under the LOOP: Hommelvik ender på 9. plass
   › 01/04/15 › Under the LOOP: Vikvarvet ender på 10. plass

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 UNDER THE LOOP, 5. DIVISJON AVDELING 2
1
19. april
-
2
17. april
-
3
15. april
-
4
IL TEMPO  
30
5
KOLSTAD 2 
28
6
JONSVATNET
18
7
BRATSBERG
16
8
SELBU
13
9
HOMMELVIK
12
10
VIKVARVET
10
---
° Basert på alle lagenes tabelltips, har IL Tempo PLAY benyttet svært avanserte algoritmer til å regne ut hvert enkelt lags plassering og poengsum.
 
  › TIDLIGERE MØTER
Har kun møtt seg selv i døra
 
  › INNBYRDES STATISTIKK
   Ingen nevnt - ingen glemt. Uavgjort.
 
  › IL TEMPO SISTE 3 SESONGER
2014 4. plass i 5. divisjon avdeling 2
2013 3. plass i 5. divisjon avdeling 2
2012 2. plass i 5. divisjon avdeling 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
REPORTASJEN: IL TEMPO - SOM FØDT PÅ NY?
 ‹ FORSVARSMUR. ER IL TEMPO-MUREN UGJENNOMTRENGELiG I 2015? (Foto: Erik Hoff)

(Romolslia) Angustia - Habitus - Ingenium er de latinske begrepene for motgang, karakterstyrke og genialitet. Fugl Fønix er symbolet på gjenfødelse, tilgivelse og en sjanse nummer to.

Tre begrep og ett symbol som bedre enn noen andre beskriver IL Tempos mål om å gjøre 2015 til revansjens og selvrealiseringens år. Da laget rykket opp fra 5. divisjon i 2009, var målet om 3. divisjonsspill og NM-deltagelse innen rekkevidde - uten å bli nådd.

En 3. plass i 4. divisjon var mer enn godkjent og nok til å berge plassen...men kun tilsynelatende.

Hadde det bare ikke vært for at Trøndelag Fotballkrets fant det for godt å legge om seriesystemet. Og sende samtlige lag fra 4. til 10. plass ned til 5. divisjon igjen.

Store organisatoriske systemforandringer bare for å ramme IL Tempo?

Hva så? IL Tempo endte jo på 3. plass? Ja, men ikke etter at Fotballkretsen også fant hjemmel i lovverket om å trekke IL Tempo tre poeng for bruk av ikke-spilleberettiget spiller.

Berettiget straff? Ja, men tippeligaklubben Start gjorde det samme, og ble trukket kun ett poeng. Og berget med dét plassen med to.

Forskjellsbehandling, si? Ikke første gangen...

I Italia kalles denslags organisering for mafia

« KONSPIRASJON PÅ KONSPIRASJON

2010-konspirasjonen er ikke den eneste i sitt slag. Hvert eneste år mellom årene 2004-2009 ble IL Tempo "tilfeldigvis" plassert i samme avdeling som det beste laget som rykket ned fra 4. divisjon.

Historien er full av eksempler som beviser at IL Tempo blir motarbeidet fra høyeste hold. I Italia kalles slik organisering for mafiavirksomhet.

› I 2004 misset IL Tempo opprykket i siste kamp, da serielederen Malvik 2 sikret opprykket på målstreken - på flere scorede mål.

I kampen før fikk Joakim Rønning et mål feilaktig annullert, etter å ha scoret på en pasning som ble spilt bakover i banen.

› I 2005 ble Tor Haakon Bjørgum spilt alene med keeper fra 5-meter (som aldri er offside), men dommer Hallgeir Lund blåste for offside likevel, ettersom "Haaken" var 20 meter alene inne på motstanderens halvdel.

› I 2008, før kampen mot Selbu 2, fant IL Tempo.no ut at den oppsatte dommeren hadde hytte i Selbu. Tilfellet ble rapportert inn til Fotballkretsen, men sistnevnte maktmyndighet overså totalt hypotesen om inhabilitet - og svarte i stedet med å gi IL Tempo en skriftlig advarsel. IL Tempo slo tilbake og vant 8-0.

...minst to tilfeller hvor Andreas Thyge Nielsen ikke fikk innkast...

› I 2009 ble Erik Eikebrokk avblåst for offside, etter å ha blitt spilt alene på tomt mål av Stian Finckenhagen, som i pasningsøyeblikket befant seg 10 meter foran.

› Etter nedrykket har IL Tempo ved tre tilfeller igjen blitt plassert i avdeling med beste nedrykkslag. I tillegg har Andreas Thyge Nielsen, ved minst to tilfeller i 2013, ikke fått innkast han burde hatt.

Rekken av mistenkelige dommeravgjørelser er endeløs! Hvor lenge kan et moderne vitenskapelig samfunn akseptere at forklaringen skal ligge i tilfeldigheter og slump?


Er det ok at det norske samfunnet sitter nedsløvet på sidelinjen og passivt ser på at regionens kjæledegge blir sportslig forulempet på det groveste?


«
MOTGANG, KARAKTER, GENIALITET

Historien viser at det er lite som tyder på at vinden er i ferd med å snu - og at IL Tempo også i 2015 kommer til å motarbeides og konspireres mot på alle tenkelige og utenkelige vis.

Selv tror laget at denne IL Tempo-utgaven kommer til å reagere annerledes enn tidligere utgaver. At akkurat dette laget evner å snu urett til rett, urettferdighet til rettferd og motgang til motivasjon. Slik at Davids slynge igjen kan heves over hodet og med det rive giganten Goliath i bakken som bakerste mann.

Forhåpentligvis uten at Vegar Olsen atter en gang feilaktig blir vist det røde kortet...


I så fall kan renessansen fødes på ny i 2015.

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting