IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
« 08/06/15 Etter kampen: IL Tempo 3-5 Charlottenlund 2

‹ HENDENE I VÆRET! CHARLOTTENLUND 2 HADDE FEM GODE GRUNNET TIL Å HEVE HENDENE OVER HODET PÅ SØNDAG (Foto: Åsmund Nielsen)

6. serierunde: Intet nytt i toppen,
men Sjetne og CSK 2 melder seg på

11/06/15 › Jonsvatnet og Vestbyen ser ut til å stikke fra i toppen, mens Sjetne og Charlottenlund 2 har meldt seg på i kampen om 3. plassen.

Skrevet av
Erik Eikebrokk

‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

‹› RELATERTE SAKER
   › 11/06/15 › VIDEO: Spillerne er ikke i tvil om hvem som må ta på seg skylda for sjokktapet
   › 10/06/15 › Håkon Hiller og Erik Hoff svarte på spørsmål etter CSK 2-tapet
   › 08/06/15 › Etter kampen: IL Tempo 3-5 Charlottenlund 2
   › 04/06/15 › MalvikBladet: Hommelvik sendte bunnlaget hjem med stortap

(Trondheim) Vestbyen dundrer videre med ny storseier borte mot Bratsberg, mens Jonsvatnet vinner sin tredje ettmålsseier på rad. Igjen helt på tampen - igjen takket være storscorer David Melkvik. Vikvarvet er det eneste laget som står uten poeng.

»

6. serierunde tjuvstartet allerede mandag da Sjetne tok imot Bratsberg i en fremskutt kamp fra runde 11. Bratsberg tok ledelsen tidlig, men deretter var det enveiskjøring med bare ett lag på banen.

– Begge lag spilte kamp rett før helga, men Bratsberg, sin gjennomsnittsalder tatt i betraktning, hadde nok større vanskeligheter med å restituere enn det vårt relativt unge mannskap hadde, var Sjetne-trener Simon Hustad Evjens forklaring på storseieren.

Kevin Løhre Mjøsund var kampens store spiller med 4 mål, men treneren var likevel ikke helt fornøyd - elleve mål til tross.

– Nei, vi var faktisk ineffektive - og hadde vel 5-6 skudd i treverket...

Sjetne - Bratsberg 11-1 (6-1)
S: Espen Mathiassen, Kevin Løhre Mjøsund (4), Eskil Koren, Robert Nossum Rishaug, Krister Jenssen Malmo, Jon Steinar Sivertsen (2), Ludvig Klingenberg
B: Fredrik Skikstein

»

Onsdag hadde to lag mulighet til å ta et solid steg bort fra nedrykkssumpa. Hjemmeseier 7-4 var nok til at Kolstad 2 hoppet forbi Selbu på tabellen.

At Kolstad 2 vinner kampen er kanskje ikke så overraskende, men at Selbu slipper inn 7 mål står ikke i stil til forsvarsspillet og organiseringen bygdelaget har vist så langt i sesongen.

Kolstad 2 - Selbu 7-4
K: Lars Petter Homstad (4), Sanjar Meskinyar (2), Preben Andreassen
S: Odd Erik Garberg, Tom Erik Engan, Ole Garberg, Ole Henrik Valli

»

Onsdag var dagen for hjemmeseire, og også på Øya Mersalg kunstgress i Hommelvik ble det seier til hjemmelaget. I et slags lokalderby var Vikvarvet aldri i nærheten av poeng, til tross for at storscorer Runar Overvik var tilbake.

– Vi spiller en kjempebra første omgang. Gjør ting litt vanskelig i andre, men det er et under at vi ikke scorer flere mål, sier Hommelvik-trener Rune Hanger til MalvikBladet.

Hommelvik - Vikvarvet 5-2 (4-0)
H: Martin Ingstad, Andreas Berg Hofstad, Fredrik Buseth Rødde (2), Zeaur Omarzae
V: Lars Erik Kjøsnes, Martin Borseth

»

Torsdag kveld var det duket for nok et "topp-mot-bunn"-oppgjør. Bratsberg gikk som vanlig hard ut, og bauta Per Steinar Olsen sørget for en tidlig ledelse etter corner.

Ledelsen varte og rakk, men "de i marineblått" rakk å utligne rett før pause. Etter en alvorsprat og styrkedrikk i pausen var det i 2. omgang ingen tvil om hvor seieren ville havne.

– Vi gikk ut med et vanvittig trykk i 2. omgang. Dette gjør at vi scorer fire mål i løpet av de første 15 minuttene av 2. omgang - og kontrollerer resten av kampen, skriver Vestbyen på sine Facebook-sider.

Bratsberg - Vestbyen 1-7 (1-1)
B: Per Steinar Olsen
V: Erik Stubø (3), Kristian Sandkjernan, Samhio Brown (2), Lasse Hopstad Solberg (sm.)

»

Fredag bød på rundens hovedkamp. Et formsterkt bortelag hadde stor tro på at de kunne påføre Jonsvatnet sesongens første poengtap.

– Vi går på banen og tror vi vinner. Jonsvatnet har vært ekstremt heldig med marginene så langt, sa Sjetne-trener Simon Hustad Evjen før kampen.

Sjetne tar oppskriftsmessig ledelsen som ser ut til å holde til pause. Men igjen viser Jonsvatnet at de forstår prinsippet om å spille til dommeren blåser, og Fossdal utligner med skuddfinte og scoring i Brattbakk-stil.

Prinsippet om å spille til siste blås gjentar seg i 2. omgang når toppscorer David Melkvik sørger for enda en tre-poenger to minutter før slutt.

– Kampen bølget begge veier, men med dagens 6. avslutning på mål lyktes det endelig David (Melkvik, journ.anm.) å avgjøre kampen med en heading via krysset, skriver Jonsvatnet på sine engasjerte hjemmesider.

Jonsvatnet - Sjetne 2-1 (1-1)
J: Inge Marius Fossdal, David Melkvik
S: Krister Jenssen Malmo

»

Runden ble fullført søndag med "hatkamp" mellom IL Tempo og Charlottenlund 2. På forhånd hadde IL Tempo beskrevet kampen som #oppgjøretstime, etter å ha tapt de to siste kampene mot gråtrøyene henholdsvis 3-1 og 5-1.

Dessverre ble det ingen revansj, for allerede etter 35 minutter var kampen tapt. Charlottenlund 2 sjokkåpnet, og ledet 5-0 etter en serie forsvarstabber fra hjemmelaget.

– Jeg syns synd på spillerne i 1. omgang. De løp rundt som hodeløse haner som ikke fant høna, svarte Erik Hoff i et blekt forsøk på å minne om Mourinho.

Etter utallige taktiske endringer snur etter hvert IL Tempo kampen totalt, men taper til slutt 5-3, etter blant annet straffebom og bom på åpent mål.

– Det kunne blitt "tidenes snuoperasjon", men det ble bare nesten, sa en skuffet IL Tempo-kaptein Håkon Hiller etter kampen.

IL Tempo - Charlottenlund 2 3-5 (1-5)
ILT: Emil Hauge, Morten Solem, Erik Eikebrokk