IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
« 13/06/15 Etter kampen: Sjetne 4-2 IL Tempo

‹ FARGERIK SEIERSJUBEL. VIKVARVET KUNNE ENDELIG JUBLE FOR SESONGENS FØRSTE TREPOENGER (Foto: Runar Overvik)

7. serierunde: Vikvarvet tok endelig sesongens første seier!
17/06/15 › Sesongen måtte bli sju serierunder gammel før samtlige lag kunne krysse av for årets første seier. Hjemme mot Bratsberg løsnet det endelig for Vikvarvet. I toppen har Jonsvatnet og Vestbyen cruise-kontroll.

Skrevet av
Erik Eikebrokk

‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

‹› RELATERTE SAKER
   › 17/06/15 › TETT PÅ: Slik forbereder IL Tempo-treneren seg til hatkamp mot Jonsvatnet
   › 15/06/15 › MalvikBladet: CSK 2 - Hommelvik 2-2. Seieren glapp i sluttminuttene
   › 13/06/15 › Etter kampen: Sjetne 4-2 IL Tempo
   › 12/06/15 › Selbyggen: Selbu - Jonsvatnet 3-5. Tapte for serielederen

(Trondheim) Med to nye seire har Jonsvatnet og Vestbyen stukket ifra på toppen av tabellen. Lagene på de fire neste plassene tar stadig vekk poeng fra hverandre, mens de fire nederste lagene ser ut til å krige seg imellom om å unngå de to nedrykksplassene.

»

Første kamp ut skulle opprinnelig vært spilt på Rødmyra. Overvann og vanskelige spilleforhold gjorde at Vikvarvet måtte bytte hjemmebane til Granlund gras. Motstander var Bratsberg.

Byttet så ikke ut til å hemme hjemmelaget spesielt, som gikk ut i hundre, som mot IL Tempo, og tok ledelsen før minuttet var spilt. Bortelagets 11 gamle menn fikk utover i kampen store problemer med å henge med på et kilofiendtlig underlag og var i realiteten aldri i nærheten av poeng.

– Det var et par i forsvarsrekka deres som nok har spilt en stund (...) og var vel ikke blant de hurtigste fotballspillerne lenger, sa en godt fornøyd Runar Overvik, som scoret sitt andre mål denne sesongen.

Seiersmarginen kunne ifølge Overvik vært større, og mener laget har mer inne.

– Det kunne fort vært mye mer. 3-1 oser jo ikke overlegen seier, men vi brente en del åpenbare sjanser.

Vikvarvet - Bratsberg 3-1 (1-0)
V: Åge Johansen, Runar Overvik, Joar Stokke
B: Erik Dahl

»

Fredag spilte toerlaget Vestbyen en sjelden fredagskamp. Motstander var Kolstad 2 - i den grad rødtrøyene fra byens høyeste høyblokker kan kalles motstand. Hjemmelaget avgjorde kampen allerede til pause, og ga seg ikke før 8-1.

– Vi har begynt å gjøre Hammersborg til et fort. Knuser Kolstad 8-1 i en meget solid hjemmeseier, skriver Vestbyen på sine Facebook-sider - som alltid like entusiastisk og detaljert.

Erik Stubø scorer sitt tredje hattrick for sesongen, mens Kim André Rinnan melder seg på i kampen om toppscorertittelen.

Kolstad 2 fikk le sist med kampens siste scoring, men på ingen måte best.

Vestbyen - Kolstad 2 8-1 (5-0)
V: Erik Stubø (3), Kristian Sandkjernan (2), Kim André Rinnan (2), Håvard Axelsen
K: Deniz Akat

»

Tettstedet Selbu var også denne uken vertskap for to kamper. På Selbu kunstgress var topplaget Jonsvatnet motstander for gjengen i rødt. Bortelaget har i de siste serierundene vist en unik evne til å "spille kampene ut" og avgjøre jevne kamper helt på tampen.

Ingen tvil om at bortelaget var store favoritter, men likevel med to spørsmål hengende over seg: "Hvor lenge kan egentlig seiersrekken vare?" og "er det mulig å fortsette å avgjøre kamper langt inn i overtida?"

Selbu heiste banneret for krig og tevlet om poengene med hud og hår. Attituden gir pauseresultatet 1-1. Innsats og offervilje til tross, Jonsvatnet viser seg igjen som hakket vassere i avgjørende situasjoner og sikrer tre nye poeng.

– Meget bra 1. omgang fra Selbu. Noe holder på å skje, men idiotbytter i andre omgang umuliggjør poeng, oppsummerer lokalavisas Torgeir Hofsmo.

Skuffet var også målmaskin Ole Garberg som skuffet måtte innse at "the Streak" endelig tok slutt - etter scoring i historiske én kamp på rad:

– Hehe, gikk like fort over som den kom...

Selbu - Jonsvatnet 3-5 (1-1)
S: Thomas Dyrdal, Michael Uglem, Peder Mæhle Uglem
J: Inge Marius Fossdal, David Melkvik (2), Kristian Santi, Loke Hegge (sm.)

»

Lørdag var det klart for kamp om 3. plassen på tabellen. Etter motsetningsfylte åpninger på sesongen - Sjetne med 3 poeng på første 3 kamper, og IL Tempo med 9 av 9 - har tiden jevnet ut det som så ut som klar styrkefordel IL Tempo.

Kampen blir preget av duellspill, feigt og tafatt angrepsspill og, dessverre for IL Tempo, tabber. Store tabber.

Sjetne tar ledelsen før 20 sekunder er spilt, men IL Tempo slår tilbake og leder 2-1. Minutter før pause gjør IL Tempo en ny forsvarstabbe og 2-2 til pause.

Kampen vipper frem til kvarteret gjenstår. Ny enorm forsvarstabbe - denne gang på et tilsynelatende ufarlig frispark fra 20 meter. Muren fremstår som alt annet enn ugjennomtrengelig, forsvarslinja er satt altfor lavt og keeperen virker å være redd for ballen.

– Det føles som alt går mot oss for tiden. Vi har ingen marginer på vår side, sukket IL Tempos løpsmaskin, Jørn Ove Asklund, etter kampslutt.

Sjetne - IL Tempo 4-2 (2-2)
S: Kevin Løhre Mjøsund (2), Jonas Uran Rønning, Ludvig Klingenberg
ILT: Kristian Skjetne, Erik Eikebrokk

»

Runden ble avsluttet med "middelhavsfarernes kamp". Med seier kunne enten Charlottenlund 2 eller Hommelvik blande seg inn i kampen om medaljene.

Bortelaget i grønt så overraskende nok ut til å knipe alle tre poengene, men overraskelsen drepes av en katastrofal involvering av Hommelviks sisteskanse, Torbjørn Kruke, i siste minutt.

– Jeg feilberegnet hvor langt ballen kom, så jeg måtte rygge for å få tak i den. Som en konsekvens av det mistet jeg balansen og glapp ballen idet jeg traff bakken. Jævlig bittert, sier Kruke til Malvikbladet.

Utligningen føltes ekstra surt for Hommelvik, som hadde kjempet seg til ledelse i 2. omgang, etter å ha ligget under ved pause.

– Vi starter kampen helt greit, men faller litt tilbake og det blir stor strekk i laget. I andre omgang kommer vi oss, og får lagt ordentlig trykk på CSK 2 - noe som resulterer i at vi snur kampen. Så kommer det sure baklengsmålet, ergrer Michael Moum seg til Malvikbladets reporter.

Charlottenlund 2 - Hommelvik 2-2 (1-0)