IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
« 24/05/15 Etter kampen: IL Tempo 1-3 Vestbyen

‹ GRØNN GLEDE. SIGURD MALVIK OG HOMMELVIK BANKET SELBU 3-1 PÅ HJEMMEBANE (Foto: Frank Skaufel)

» 4. serierunde fullført søndag:
VESTBYEN VANT TOPPKAMPEN

26/05/15 › Fjerde serierunde ble fullført med toppkamp mellom IL Tempo og Vestbyen søndag. Det som skulle bli #stjernenesaften ble en grå dag for hjemmelaget, som endelig tapte en seriekamp igjen - etter 6 strake seirer.

› 24/05/15 › Etter kampen: IL Tempo 1-3 Vestbyen
   › 22/05/15 › Klart for #stjernenesaften: IL Tempo går for publikumsrekord - igjen!
   › 20/05/15 › HIL-trener Runar Hanger: – Alltid vanskelig å møte Selbu
   › 12/05/15 › Oppsummering av 3. serierunde: Jonsvatnet overtok teten

(Trondheim) Jonsvatnet så ut til å gå på sitt første poengtap, men en opphentingsaksjon av de sjeldne sørget for at det nyopprykkede overraskelseslaget fortsatt står med full pott. Bratsberg tok årets første seier, mens Hommelvik forlenget sin poengstreak.

»

Rundens gulrot var den fremskutte kampen fra runde 9 mellom Vestbyen og Jonsvatnet. Temperaturen var høy fra tidlig av på Hammersborg, og kampens første dramatiske øyeblikk oppstod etter 30 minutter spilt da det kokte over for hjemmelagets midtbaneterrier Erik Stubø. Konsekvensen var rødt kort.

Med én mann mer på banen tok bortelaget oppskriftsmessig ledelsen tidlig i 2. omgang. Dramaet var likevel ikke i nærheten av å være over, og lagene vekslet mellom å styre kampen.

Da Vestbyen-sjef Tor Robin Sandkjernan bredsidet inn årets svakeste frispark sekunder før overtida, trodde nok de fleste at løpet var kjørt for serielederen fra Jonsvatnet.

– Rett og slett ikke godt nok av oss, men all ære til Jonsvatnet som ikke gir opp.

De hvitkledte fra Solbakken viser at de er lag som aldri gir opp, og greier, utrolig nok, å score to ganger på overtid. Verdt å merke seg at 5 av kampens 7 scoringer kommer etter dødball.

Vestbyen - Jonsvatnet 3-4 (0-0)
V: Kim André Rinnan, Bjørn Eirik Sakshaug, Tor Robin Sandkjernan
J: David Melkvik (2), Inge Marius Fossal, Dag Ragnar Heggem

»

Første kamp i fjerde serierunde ble innledet dagen etter dagen. Bratsberg imponerte med edruelighet og tre poeng da Kolstad 2 ble sendt hjem med sitt tredje strake tap.

En jevn kamp så ut til å ebbe ut med uavgjort inntil Daniel Iversen sørget for hjemmeseier med sitt seiersmål minuttet før slutt.

Bratsberg - Kolstad 2 2-1 (1-1)
B: Fredrik Skikstein, Daniel Iversen
K: Kim Kielland

»

Hommelvik tapte stort for Jonsvatnet i første seriekamp, men har siden den gang levert varene. Poeng i sin tredje strake kamp gjør at Hommelvik hopper opp til 4. plass på tabellen.

Rune Hangers mannskap slo bygdenabo kontrollert 3-1 på hjemmebane, på det som var 5. divisjons nest best besøkt seriekamp i 2015, rett etter IL Tempo - Kolstad 2 tidligere i mai.

– Aldri enkelt å spille mot slike lag, men det var veldig fortjent og forholdsvis grei skuring, oppsummerer Hanger.

Hommelvikingene solgte før kampen billetter med karbonadegaranti og fikk både gamle ildsjeler, besteforeldre og lokale kjendiser til å tømme lommene for å fylle klubbkassa.

Hommelvik - Selbu 3-1 (1-1)
H: Andreas Berg Hofstad (2), Jørgen Valleraunet
S: Fredrik Hellevik Jensen (selvmål)

»

Rundens målfest og desidert mest underholdende og spennende kamp ble (som vanlig) spilt på Solbakken kunstgress. På Trøndelags råtneste hjemmebane gikk det vanligvis så grå bortelaget ut i hundre, og så ut til å avgjøre kampen nesten før den var i gang.

Charlottenlund 2 ledet både 2-0, 4-2 og 5-3, sistnevnte med bare 5 minutter igjen å spille. Hjemmelaget stod for en rekordspurt av de sjeldne, og puttet tre mål for å vinne 6-5.

Jonsvatnet-trener Kim Johnsen er godt fornøyd med sesongstarten så langt:

– Vi skal suge på karamellen som tabelleder og at vi er det eneste ubeseirede laget etter fire serierunder. Vi tar likevel ingenting for gitt, dette kan fort snu...

Jonsvatnet - Charlottenlund 2 6-5 (2-2)
J: Andreas Skirstad (2), David Melkvik, Lars Erik Eriksen, Inge Marius Fossdal (2)
C: Jonas Knudsen, Petter Sebastian Aspås (2), Petter Hubak Utstrand, Adrian Nilsen

»

På lørdag tok Sjetne sin andre hjemmeseier for sesongen. Laget er dermed sesongens klareste hjemme- vs. bortelag, med full pott hjemme og ingen poeng borte.

Vikvarvet var ingen match på Tonstad, og Simon Hustad Evjens mannskap stoppet ikke før på 6-1.

– Vi henger bra med i 50 minutter. Totalkollaps etter at Sjetne får 2-1 på en keeperbrøler av de sjeldne, ifølge Vikvarvets strekkskadde superspiss Runar Overvik.

Sjetne - Vikvarvet 6-1 (1-1)
S: Ludvig Klingenberg, Robert Nossum Rishaug, Krister Jenssen Malmo (2), Espen Myrmo, Espen Hovdahl
V: Åge Johansen

»

Serierunden ble avsluttet med en tidlig "seriefinale" på Romolslia mellom IL Tempo og Vestbyen. Hjemmelaget åpnet kampen klart best, men maktet ikke å omsette mange halvsjanser i tellende resultatet.

Etter hvert skulle et heltent bortelag ta over kampen, og rakk før pause å misbruke et straffespark.

Målene lot vente på seg til 2. omgang. Etter Fabian Abueg Gomez' utligning kvarteret før slutt, trodde de fleste på uavgjort. IL Tempo-keeper Bård Haugvik ville det dog annerledes, og ga bort seieren til Vestbyen med årets største keeperbrøler så langt.

IL Tempo - Vestbyen 1-3 (0-0)
ILT: Fabian Abueg Gomez