Velkommen til IL Tempo

 

MANDAG 17. MAI 2010

Morten Grahl-Madsen scoret sesongens første mot Vanvik:
LOVER BEDRE FORM OG FLERE MÅL!

(Romolslia) Morten Grahl-Madsen er 26-åringen med det legendariske økenavnet "Spissen." Tidenes kanskje beste Romolslia-spiller signerte for IL Tempo før 2009-sesongen, men til tross for godkjente 5 scoringer i debutsesongen, lot det virkelige gjennombruddet vente på seg.

Sesonginnledeningen har vært relativt anonym fra Grahl-Madsen sin side, med lite spilletid og null skudd på mål. Oppkjøringen til sesongen har vært preget av dårlig treningsoppmøte, svingvinger på trening fra det tiltaksløse til det sensasjonelle. Men mot Vanvik ble Grahl-Madsen helt avgjørende med sin utligning helt på tampen...

"Spissen" jublet for det ene poenget som om det var seiersmålet og fikk mye ros fra medspillerne etter kampen.

Kaptein Bjørn Magnus Iversen synes kampen var typisk for lagkameraten:

- Ja, i 1. omgangen er han knapt borti ballen, jobber ok defensivt og virker å kjede seg. I 2. omgang er det helt motsatt, han vinner baller defensivt, er mer entusiastisk, kommer til flere nesten-sjansen og får til slutt belønningen sin, skryter "Ivers".

Nå håper Ivers sammen med hele IL Tempo at scoringen markerer starten på en ny Morten Grahl-Madsen.

Spilleren selv skal i alle fall gjøre sitt beste.

Hopper på mølla når eksamen er over
- Jeg er fullstendig klar over at formen er for dårlig og at jeg må forbedre kondisen. Mange av treningene kolliderer med jobb så det har blitt litt lite trening så langt, forklarer Grahl.

I debutsesongen i 2009 måtte Grahl-Madsen utålmodig vente lenge på å få debutscoringen for IL Tempo. Når denne sesongens første kom så tidlig som i 3. seriekamp håper spilleren selv at flere scoringer er på vei, ikke minst med mer og bedre treningsgrunnlag.

- Så fort jeg er ute av eksamenståka skal jeg komme meg på mølla og løpe meg i form!