Velkommen til IL Tempo

 

TIRSDAG 8. JUNI 2010

Tor Martin Olsen klar for IL Tempo - igjen...
- GODT Å VÆRE TILBAKE

(Penthouse Playboys) Med kjerringa i ene armkroken og Stian Finckenhagen i den andre, har Tor Martin Olsen det som plommen i egget. Smilet sitter løst og de dårlige ordspillene hagler. Alt oppdateres selvfølgelig fortløpende på facebook. Men selv om alt tilsynelatende er trivelig hele tiden utenfor banen for "Kula", har ikke alt den siste tiden vært like rosenrødt på...

For det gikk ikke helt som Olsen hadde tenkt, da han signerte for Malvik før 2010-sesongen. Het på suksess og klar for større utfordringer, virket det som naturlig progresjon å hoppe enda en divisjon opp og satse med Malvik i 3. divisjon. Ble hoppet for langt, Kula?

- Det var ikke kvaliteten som var problemet. Det var kvantiteten. Mengden av fotball ble rett og slett for mye for en utrent kropp. Husk, jeg er vant til å spille fotball på ps3, ikke spille så mye selv, flåser keeperen vekk et seriøst spørsmål på typisk useriøst vis.

Høydepunktet kom ironisk nok i cupen, mot Ranheim.

- Målet var å spille cupen, mot Ranheim, det fikk jeg. Da føltes det veldig riktig å sette punktum der, sier Olsen.

Malvik ledet 2-0, men tapte til slutt 5-2 og med det var cupeventyret over for den gang.

Godt å være tilbake
- Jeg trivdes godt i Malvik, en kjempegjeng, men det er kanskje i IL Tempo jeg hører hjemme. Hakket mer useriøst og mer spesialtilpasset en utøver som meg.

Utøver som deg?

- Ja, toppidrettsutøver på breddenivå!

Sesongdebuten kommer på lørdag på Bessaker gress. Motstander er til nå ubeseirede Bjørgan - et lag Olsen ikke greier å ta seriøst som opprykkskandidat.

- Jeg tror vi tar dem. Hvis vi jobber hardt, scorer på sjansene og holder nullen, bør vi ha gode muligheter. Hvis jeg må tippe, tipper jeg 3-0.

Olsen fremstår som fornuftig og gjennomtenkt, kan virkeligMalvik-oppholdet ha forandret han til det bedre? På lørdag får vi svaret...