Velkommen til IL Tempo

 

FREDAG 8. OKTOBER 2010

Hvor har det blitt av hårfønergenerasjonen?
STYLIST-RAPPORT:

(Hårfønergenerasjonen volum 2) Tidlig i dette tiåret ble IL Tempo-stallen på folkemunne kjent som "Hårfønergenerasjonen". Dette grunnet nykker helt utover det normale, med napping av øyenbryn, voksing av brystkasser, selvbruningskrem, bølger i håret og ansiktshår. IL Tempos stylist-ekspert har foretatt en vurdering av dagens IL Tempo-tropp - og konklusjonen er nedslående...

Tor Martin Olsen:
Hår: Kula har valgt en lett og ledig friss, men må trekkes for gjennomsnittelig frekkhet. Fargen er døll, og mangler det siste lille ekstra. Spesielt ille på dager der hårprodukter er fraværende. Terningkast 3

Ansiktshår: Tidvis fraværende. Tidvis 3 dagers. Terningkast 3

Robert Preller:
Hår: Prelleren har en fin manke. Tidsriktig og frisk. Spesielt populær hos jenter fra 11-15 år. Får pluss for ypperlig forfengelighet. Terningkast 5

Ansiktshår: Finnes ingen observasjoner av en skjegget Preller.

Vegar Olsen:
Hår: Her har du gutten som har lagt seg i sæla. Hvert hårstrå ligger alltid perfekt, og stilen er poppis hos begge kjønn. Blir meget godt mottatt av dominante kvinner og Melodi Grand Prix-fantaster. Terningkast 6

Ansiktshår: Etter en kort periode med Pires-fipp, fraværende.

Håkon Hiller:
Hår: Fraværende. Foretrekker barberbladklipp. Det skal dog sies at Hiller kan gro manke om man skulle ønske det. Gud forby at han lar dette døde dyret ta bolig på issen igjen. En viss sjarm. terningkast 1.

Ansiktshår: Har skjegg, men skjegget er aldri lenger enn håret.

Bent Skretting:
Hår: Håret på "Playmo-man" er relativt greit. Grei stil, men delvis trendy lengde og klipp. Trolig den som bruker mest tid foran speilet, til liten nytte. Fraværet av hårprodukt er ofte fremtredende. Terningkast 3.

Ansiktshår: Oh.. My.. God! Dette er ikke bra. Med pubertalt helskjegg ser Skrettings ansiktsbehåring ut som underlivet til en slovensk kvinnewrestler fra 80-tallet. Bør fjernes. Terningkast 1.

Christian Mjølhus:
Hår: Kjedelig manke til tross for potensiale til en røff look som damene skulle ha likt. Blir mer bunadsgutt og oppstopperlugg. Grei til sitt bruk. Ikke noe hokus-pokus. Gjennomsnittlig sleik som kan bli bra med flere år på baken. Terningkast 2.

Ansiktshår: Fraværende. Flere år for tidlig.

Åsmund Nielsen:
Hår: Kort og presist. Denne sveisen er en innertier hos jentene. Tillater meg å undre på om Nielsen er lite forfengelig? Terningkast 4.

Ansiktshår: Barten er fantastisk. Pubertal og flott. Pluss for kreativitet. En sikker vinner. Terningkast 6.

Bruno Coelho:
Hår: Rufsete og uflidd. Røft og luftig. Her har forfengeligheten måttet gi tapt. Bruno bryr seg lite, og det vises. Har vært gift for lenge. En viss latino-sjarm dog. Terningkast 3.

Ansikthår: 3 dagers. Småkult, men får mye gratis grunnet voldsom skjeggvekst. Terningkast 4.

Morten Solem:
Hår: "Boarderline Playmo-friss." Dog det bedrer seg når det klippes kortere. Da er det presist og no-nonsense. Mystisk når han lar luggen vokse fritt. Average, må bruke mer balsam. Terningkast 3.

Ansiktshår: Antydning til rødskjær i skjegget som får det til å vrike mer fraværende enn det er. Ikke nok til vurdering.

Erik Eikebrokk:
Hår: Ah, mannen som for noen år siden hadde hår i reneste Lorenzo Lamas-stil, har nå gått over til en kortere variant. Håret trives bedre med produkt i, enn uten. Røff stil, som gjenspeiles i en usymmetrisk friss. Poppis hos damer 40+. Terningkast 4.

Ansiktshår: Terningkast 6 ved juletider grunnet en sylfrekk leppepryd.

Morten Grahl Madsen:
Hår: Average. Punktum. Terningkast 3.

Ansiktshår: Kan til ubarberte tider vise antydninger til en Hitler-lignende bart. Velger å barbere før det kan ligge til rette grunnlag for å vurderes som ansiktshår.

Andreas Thyge Nielsen:
Hår: Thyge kjører en average friss. Verken bra eller dårlig. Klipper seg på samme dato til samme tid hos samme frisør annenhver måned. Har mye å hente. Tøffere da han klippet seg selv. Terningkast 2.

Ansiktshår: 3 dagers, men da ambisjonsløst.

Robert Kristiansen:
Hår: Kortklipt og stilrent. Mangler den siste finishen. Klipper seg ofte så kort som det kan få blitt uten at det kan omtales som "skinhead". Kan midtskill være noe for den sympatiske norgesvennen? Terningkast 3.

Ansiktshår: Det går i 3-dagers hver tredje dag. Stivt.

Vidar Aune:
Hår: Aha, endelig en med litt schwung over manken. Halvlangt og frekt. Kjører gjerne på med et dristig strikk eller diadem. Bohem-stil. Trekkes litt for massivt volum og periodevis Susan Boyle-esque treningsfriss. Terningkast 5.

Ansikshår: Fasongløst, men har et ypperlig grunnlag for å finne på noe som står i stil med frisyren. Noe som anbefales.

Mats Koray Genc:
Hår: Kort og konsist. Her er håret til kun for å skjerme issen fra skadende sollys og kulde. Kan mistenkes for å skulle i bryllup hver helg. Frisyren virker ofte for ordnet. Ordensmenneske? Helt average. Terningkast 3.

Ansiktshår: Fraværende. Har skjeggvekst, men ser ikke ut til å vurdere verken bart eller kinnskjegg.

Robin Indergård:
Hår: Hår, MYE hår. Tykt og fyldig. Blir veldig Ridge Forrester-aktig når det har lengde, og kan minne litt om en lesbisk politiker. Bedre når det er kortere. Terningkast 4.

Ansiktshår: Har delvis meget fin hårvekst, delvis fraværende. Minner om Rune Jarstein. Terningkast 3.

Tor Haakon Bjørgum:
Hår: Var i mange år eneren i IL Tempo både når det gjaldt nykker, hår og skjegg. Illustrasjon fra toppen av siden svarer dog ikke til dagens falmede glansbilde. Haaken har mistet det han hadde, både på og utenfor banen. Fettsleik er ut! Terningkast 2

Ansiktshår: Det vokser vilt - enda...

Ketil Thorsø:
Hår: Ambisiøs og selvopptatt. Bruker ikke lang tid på badet, men det er fordi han har hatt den samme frisyren helt siden han trakk ut av ulvekostyme. Hockey i nakken og kort på toppen. Pluss for hårfarging.Terningkast 4.

Ansiktshår: Totalt fraværende.

Richard Nilsen:
Hår: Det blir noe veldig Sarheimsk eller Hillersk over Richards skinhead-aktige røverlook. Ekstremt aerodynamisk og lettstelt, men har en stil forøvrig som faller naturlig sammen med ansiktshår. Terningkast 2.

Ansiktshår: Anbefales

Erik Hoff:
Hår: Har i all tid eksperimentert voldsomt med både frisyre og ansiktshår. Det siste forsøket på å være trendy er katstrofalt mislykket. Ser skabbet og sårklippet ut. La håret vokse fritt et par års tid. Terningkast 1.

Ansiktshår: Huleboeraktig. Vokser litt overalt - etterhvert...

Thomas Mjølhus:
Hår: Uambisiøst og altfor lite fluffy. Har flotte bølger i håret, noe som utvilsomt kunne gjort han til et forbilde for blant annet homofile sørlendinger, men velger å være døll. Det er noe revisorisk over utseende hans. Terningkast 2.

Ansiktshår: Særs usnobbete skjegg-genealogi.

Vidar Guttormsen:
Hår: Har en manke som ikke reflekterer sunnhetsidealet 3T-coachen og fysioterapeuten utsvever. Lar håret vokse til det må klippes, før han klipper det helt kort igjen. Ser tøff ut med håret millimeterkort. Terningkast 3:

Ansiktshår: Hvor blir det av barten?

Magnus Nielsen:
Hår: Fremstår som ujålete og lite snobbete, men har et naturlig glimt i øyet og en frisyre som enkelt lar seg legge i folder som gjør det attraktivt og likende å se på. Terningkast 5.

Ansiktshår: Voldsom skjeggvekst, men gjør sjelden noe ut av den. Har voldsomt bartepotensiale.

Marius Larsen Strand:
Hår: Flyttet til sydlige breddegrader ved sommertider, men rakk å imponere med en helt allright sveis. Sommerkort og vinterlangt, men mest for funksjonaliteten i det. Klassisk lærersveis med sidesleik. Terningkast 3.

Ansiktshår: Igjen helt umotivert skjeggtrimming til tross for godt grunnlag.

Flere spillere du ønsker vurdert? Send dem inn til IL Tempo.no sin stylistekspert via tekstboksen nedenunder og oppdatering følger umiddelbart.