IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

LIVE: Charlottenlund 2 v IL Tempo
20/09/15 › IL Tempo.no oppdaterer LIVE fra Charlottenlund kunstgress fra kl 20:00!

Skrevet av
Erik Eikebrokk

‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

‹› RELATERTE SAKER
   › 19/09/15 › Før kampen CSK 2 v IL Tempo: Lover sensasjonelt comeback, men hvem er det?
   › 18/09/15 › Øystein Winsnes raser mot tidligere kampreferat - krever dementi!

(Charlottenlund kunstgress) I forbindelse med ryktet om det sensasjonelle comebacket, har IL Tempo.no flere reportere ute for å dekke begivenheten.

IL Tempo.no følger TOR MARTIN OLSENs comeback fra kl 20:00. Siden må oppdateres manuelt.

LIVE!

90+1' KAMPEN ER SLUTT!

90' Taklingen på Lervik var nok "belønningen", eller straffen, for at han slo seg på brystet etter 3-1-scoringen.

89' Stygg takling. Det lukter rødt, men CSK-spilleren får gult. Det er Thomas som blir leid ned. Det der kunne ha gått riktig ille.

86' CSK kontrer igjen. Kula roper offside, men blir ikke hørt. Assistentdommeren er tydeligvis vant til at IL Tempo-keeperen roper høyere. Skuddet sneier tverrliggeren. Puh!

84' Thomas går tydeligvis aldri tom. Venstrebacken til CSK er helt tom. Han er helt kake, og må bytte. Thomas har slitt han fullstedig ut.

83' Det er igjen Thomas Lervik som gjør det for IL Tempo. Med sitt 13. mål for sesongen troner "hattrick-kongen" alene på toppscorerlista.

82' 3-1 TIL IL TEMPO. Thomas blir spilt igjennom av Åsmund Nielsen, og løper fra alt og alle. Blir meid ned, men klarer på spektakulært vis likevel å få skutt. Nå må vel kampen være avgjort!?

82' MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

81' Thomas løper og løper! Legger inn fra høyre. Går til en CSK-spiller, som ikke får klarert. Trond-Erik Skåren får ballen og klinker til fra 25 meter. Baller stryker høyre kryss.

80' Winsnens skal ha bli skadet etter en i overkant tøff takling.

80' BYTTE IL Tempo. Robert Preller kommer inn for Øystein Winsnes.

78' Oioioi! Godt slått til Magnus, som er kommet innpå igjen, men som er helt upresset header utenfor den venstre stolpen. Nære på igjen!

78' Frispark til IL Tempo. 40 meter fra venstre.

77' HAWAII-FOTBALL. Mest frem og tilbake nå. Lite som skjer. Har den den selverklærte mestertaktikeren et ess i ermet? Sette inn seg selv, kanskje?

76' IL Tempo har mest ball, men sliter med å finne tilbake til den gode flyten. Trener Hoffs mannskap henger litt i tauene nå.

75' Nære 2-2 der.

75' Oioioioi! Godt slått corner som lander i feltet. Treffer en CSK-spiller på 5 meter som header like utenfor stolpen.

73' Fra Hammersborg meldes et at opprykksfavoritt Vestbyen har slått Bratsberg 4-0. Ikke spesielt imponerende. Opprykksnerver?

72' Corner til CSK.

71' IL Tempo på vei inn i kampen igjen etter byttet. Enda en taktisk genistrek av coach Hoff?

67' BYTTE IL Tempo: Kristian Skjetne kommer inn for Magnus Sandnes.

65' Lite konstruktivt som skjer nå. Begge lag virker slitne.

64' Frispark IL Tempo. Dårlig utført.

63' CSK styrer kampen nå. IL Tempo bærer preg av baklengsmålet.

62' Det var Christer Tottas som var på riktig sted til riktig tid.

62' 1-2. CSK scorer på en kontring. Redning av Tor Martin Olsen, men returen blir snappet opp av en CSK-spiller som klinker den opp i nettaket.

62' MÅÅÅÅÅL!

60' CSK er mer med i kampen nå, men det virker i hvert fall som IL Tempo har god kontroll.

57' Corner til CSK. Farlig corner lander i feltet hos en CSK-spiller som skyter rett i en medspiller. Redning på strek av en medspiller! Nære 1-2.

52' Fabian kommer alene med keeper. Fantastisk redning av keeper. Er corner mål?

49' IL Tempo fortsetter presset som i første omgang. CSK presses langt tilbake.

47' CSK går rett i angrep - overgang to mot to. Skyter; skuddet stryker nettveggen. Nesten!

46' 2. omgang er i gang.

---

21:26 BYTTER på IL Tempo. Trond-Erik Skåren kommer inn for Robert Preller og Kristian Skjetne kommer inn for Magnus Sandnes.

21:25 Datakapasitetsproblemene skal nå være løst. Inntil videre...

21:23 Reporteren har nye tekniske problemer. Denne gangen skal det være et mobilabonnement som for lengst har overgått sin maksimale datakapasitet.

21:22 IL Tempo leder 2-0, men trener Erik Hoff maner spillerne til mer presisjon, større innsats og flere mål. I følge BOINGs gode gamle fotballskoledagbok er det ingenting som er så farlig som en 2-0-ledelse.

21:21 Reporteren forsøker å komme i kontakt med spillere, men blir bryskt avvist av Tor Martin Olsen: – Du får spørre noen andre. Jeg er mer enn nok opptatt med å holde nullen.

---

45' PAUSE.

44' Frispark til IL Tempo. Rett på keeper - som bokser. Returen havner hos Winsnes, som sentrer inn til Thomas. Men dommer blåser for offside.

43' CSK har store problemer med å komme seg ut av egen 16-meter nå.

41' IL Tempo presser noe sinnsykt nå. CSK har flaks som ikke ligger under med flere mål.

40' 2-0 TIL IL TEMPO. Thomas Lervik igjen! CSKs midstopper slår en dårlig pasning tilbake mot egen keeper. Toppscoreren leser pasningen og setter ballen i mål alene med keeper.

40' MÅÅÅÅÅÅL!

39' Godt slått frispark, til Vegar, som ikke får pannebrasken på overlegget.

38' Åsmund Nielsen blir umiddelbart felt og får frispark. Omvendt av hva Bruno Coelho pleier å gjøre, altså.

37' CSK er litt mer med i kampen nå, men uten å komme til sjanser.

36' Bruno er rasende over å ha blitt byttet ut. Må roes ned av medspillere. Forsøker å rive av seg skjorta, men den sitter (heldigvis for han) fast i kjærlighetshåndtakene.

35' BYTTE: Åsmund Nielsen kommer inn for Bruno Coelho.

34' Plan B iverksatt. Reporteren er ONLINE.

32' LIVE-reporteren har gått tom for batteri. Hva nå?

30' Det var første gang på lenge at CSK kom seg over midten. Men det blir ingenting farlig ut av det.

29' CSK får frispark på 30 meter. Rett i muren.

27' Vegar starter bak. Spiller til Preller. Vegar forttsetter løpet. Vegar legger inn fra venstre kant. Inn til Fabian. Men blir taklet. Det var et voldsomt langt løp av Olsen. Herlig!

26' Hjemmelaget har fortsatt ikke vært over midten siden scoringen. Enveiskjøring!

25' IL Tempo får frispark i farlig posisjon. Rett på keeper. Dårlig av John.

24' Magnus bryter på midten, setter fart og skyter. Men ballen sklir av foten går til utspark.

22' Målet har gitt IL Tempo selvtillit. Spiller fantastisk. CSK har ikke vært over midten på 5 minutter.

22' John Johnsens sjuende målgivende.

21' Dette var Lerviks 12. mål for sesongen. Da er han likt med Erik Eikebrokk.

20' 1-0 TIL IL TEMPO. Johnsen slår corneren som Thomas Lervik tupper inn fra 5 meter.

20' MÅÅÅÅÅÅL!

19' Åoooooo.. Nesten pannebrasken til Mgnus som stusser bakover. Treffer CSK-spiller. Ny corner.

18' Ny corner til IL Tempo. Johnsen skal servere.

17' Reporteren melder om lite batteri på telefonen. Kan dette bli tidenes korteste LIVE-sending?

15' Det er IL Tempo som kjører kampen nå, men den siste avgjørende pasningen er for upresis.

12' Fabian alene med keeper. Bra redning. Nesten 1-0.

11' Tor Martin "Kula" Olsen ser ikke ut til å være topptrent. 104 kg og ikke akkurat i form. Han snakker mye mindre enn vanlig - er nærmest stille. Uvant!

10' CSK angriper på venstre, legger inn. Skyter, men det blir en lompe inn til keeper. Kula klarer ikke å holde ballen, magen er i veien.

9' Godt slått av John. Inn i feltet vinner Magnus på hodet og ut til Bruno som skyter. Skuddet har enda ikke kommet frem til mål.

8' John Johnsen blir felt litt inne på CSK sin halvdel. Skal slå frisparket selv.

6' IL Tempo har ballen mest fra start av, men skaper ingenting. Mye håpløs ballmist fra begge lag.

3' Corner til IL Tempo. Hjemmelaget klarerer til innkast.

1' Kampen er igang. Charlottenlund 2 tar avspark.

---

20:29 Lagene går igjennom de obligatoriske hilserundene. Vidar Jenssen kommer, som sistemann, løpende med drakten i hånda og toalettpapiret dinglende fra shortsen.

20:28 Det er Torgeir Berg Lunder fra Freidig som er kampens hoveddommer. Hans Nautnes (Gossen) og Mahdi Hirbil Khaleei (Ranheim) assisterer på linjene.

20:28 Charlottenlund 2 mangler mange av sine faste spillere. Blant de som kan nevnes er Petter Sebastian Aspås (a), Magnus Aspås (k), Leif Grandum (m) og Petter Hubak Utstrand (a).

20:25 Jarwson sier at han er "som en supersmaker på vin". Uten at noen forstår hva han mener.

20:23 Charlottenlund 2 (4-3-3): Jarwson - Marinovic, Ervall, Vollen, Tinnen - Aasaunet, Andås, Horn - Andenes, Tottas, Fiskvik

20:22 Hjemmelagets LAGOPPSTILLING er inne. Charlottenlund 2-trener Stian Moxness Jarwson velger å starte med seg selv i mål!

20:19 IL Tempo har begynt å varme opp. Spillerne virker tent og skjerpet!

20:09 –  Det var en mulighet for at André Larsen (til høyre) ikke kom til å rekke kampen. Vi har ikke hørt noe fra han etter at han startet Oslo maraton, sier IL Tempo-trener Erik Hoff.

20:07 Det er KETIL THORSØ som rapporterer LIVE fra Charlottenlund.

20:03 Dette betyr at det er ingen André Larsen i startoppstillingen. Larsen løp halvmaraton i Oslos sentrumsgater i går, uten at noen vet om finnmarkingen har kommet i mål enda.

20:03 På benken sitter Trond-Erik Skåren, Åsmund Nielsen og Kristian Skjetne.

20:03 Magnus Sandnes er som vanlig kaptein.

20:02 LAGOPPSTILLING (4-3-3): IL Tempos lagoppstilling er som følger: Tor Martin Olsen - Øystein Winsnes, Vegar Olsen, Vidar Jenssen, Robert Preller - Bruno Coelho, Jørn Ove Asklund, John Johnsen - Thomas Lervik, Magnus Sandnes, Fabian Gomez.

20:00 KULA STARTER I MÅL! Det er Tor Martin Olsen som er mannen bak det sensasjonelle comebacket. For første gang på over to sesonger er det "Kula" som står i mål for IL Tempo - i Bård Haugviks skadefravær.