IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
   ‹ STRAFFETRENING NESTE? Både John Johnsen og André Larsen misbrukte straffespark! (Foto: Magnus Sarheim)

IL Tempo v Sokna 8-1: Sjanser på løpende bånd, to straffebom, hattrick
og sju innbyttere!

31/03/16 › I den siste generalprøven før første Obos Cup-kamp, spilte 18 spillere minst én omgang hver, og IL Tempo rullet til tider over sørgelige Sokna.

‹› RELATERTE SAKER
   › 31/03/16 › Johnsens scoring skulle vært annullert: – Hæ?

KAMPREFERAT

(Romolslia) Onsdag ettermiddag spilte IL Tempo sesongens sjette treningskamp. Motstander på Romolslia var 5. divisjonslaget Sokna.

IL Tempo PLAY rapporterte LIVE fra kampen:

21:45 Jørgen Schjølberg holdt nullen i sine 45 minutter. Det gjorde ikke Bård Haugvik. Fordel nykomlingen?

---

90' Kampen slutt. Vanskelig å si at IL Tempo ikke imponerte.

85' MÅÅÅÅÅÅL! 8-1. Flott kombinasjonsspill. Ketil inn til Martin på 12 meter. Vender og klistrer ballen i venstre hjørne.

81' Straffe-marerittet bare fortsetter for IL Tempo. To bom i dag, fire bom i fjor! Hvem er nestemann ut?

80' Dårlig straffe av André. Keeper ligger i høyre hjørne og venter på ballen.

80' Vegar alene gjennom. Blir felt av keeper. Straffe!

79' Er det IL Tempo som er så gode eller Sokna som er så dårlige?

79' IL Tempo fortsetter å angripe, men det er mye nesten. Skjetne er nære på to ganger.

77' Det er på tide å telle opp. Vegar har scoret 2, André har scoret 3, John har scoret ett og Sokna har scoret ett mål hver vei.

75' MÅÅÅÅÅL! 7-1. Stokland header gjennom Vegar. Og så scorer han endelig som spiss. Festaftenen bare fortsetter! Sky is the limit!

73' Jørn inn igjen for Gullaksen.

72' Thorsø senior har bedt om å få hilse hjem!

71' En kjapp opptelling viser at det er omtrent like mange tilskuere i vårkulda på Romolslia som det var på Ullevaal i går. Spillet på banen varmer adskillig mer dog.

69' MÅÅÅL! 6-1. Vakker hæl-lobb. Selvmål av Sokna.

69' Preller får hjerneskade etter å ha headet ball, LOL!

68' Winsnes inn som stopper igjen. Vegar på topp!

67' Winsnes inn for Thomas. Marerittdag for fjorårets toppscorer.

67' Thomas klikker igjen! Forsøkte han å score eller å sentre? Han mislyktes i hvert fall. André var ikke der han kanskje skulle vært.

63' En tan Ketil Thorsø legger inn til Øivind Stokland, som header over

59' Gullaksen bommer alene med keeper. IL Tempo leder 5-1, men de er ikke spesielt effektive foran mål.

58' Thomas brenner nok en sjanse, og roper til seg selv: – Gratulerer da!!!!!

54' Det var en fin ball fra Kristian Skjetne. Ut til høyre til André på 12 meter. Kontrollert forbi keeper.

54' MÅÅÅÅL! André alene med keeper, scoring. 5-1!

53' Thomas alene med keeper, redning.

52' Lite som skjer. Er par gode langballer fra Vegar. Ut på venstre kant.

48' Sokna prøver på kontronger, lykkes ikke

46' IL Tempo kontrollerer starten av andre omgang.

---

20:48 Åsmund Nielsen debuterer som ventreback i dag. Han har ikke gjort det så aller verst. Ikke helt plasseringssikker som back.

---

45' Pause.

43' Thomas har tydeligvis ikke dagen. Treffer ikke på noe.

43' André fint inn til Gullaksen på blank. Hardt midt på keeper.

41' MÅÅÅÅL! Johnsen skyter i tverrliggeren, men setter egen retur. 4-1.

40' John Johnsen skal ta den.

40' Gullaksen alene gjennom. Blir takla takla. Straffe.

40' Dermed er det kun Olsen+spisstrioen som fortsetter fra start av i 2. omgang.

40' Jørn, Martin og John skal også ut. Skjetne, Bruno og Stokland skal inn.

40' Planlagte bytter i pausen: Jørgen for Bård. Fabian, Winsnes, Åsmund ut. Preller, Ketil og Guttormsen inn. Innbytterne har forlengst begynt å røre på seg.

37' Thomas snapper opp en feilpasning. Alene med keeper. Ballen sklir av. Utafor.

36' Andreas Gullaksen og Martin Husevåg spiller uten nummer på ryggen. Draktene er så ferske levert fra Puma at Nor Contact ikke rakk å trykke på annet enn IL Tempo-logoen.

34' MÅL! Sokna alene gjennom. Klar offside, men 3-1.

31' En Sokna-spiller får stå helt alene inne i feltet. Snur seg 90 grader og skyter hardt og lavt ned til høyre. Fantastisk redning av Bård.

26' Fint driv av André ned på høyresida. Legger inn til Jørn på 18. Drar av en mann og skyter like utafor.

20' Sjanse til Sokna. Alene gjennom. Skrått venstre. Blåser ballen knallhardt 1 meter over.

18' MÅÅÅÅÅL! 3-0. Kontring. Thomas til André.

16' MÅÅÅÅÅL! 2-0. André setter frisparket selv. Nesten oppe i høyre vinkel.

16' André blir dratt ned på 17.

11' Bølger fram og tilbake nå. Begge lag ønsker å angripe med mye folk.

8' Gullaksen skaffer corner etter å ha kommet rundt på kant. Svakt backspill?

6' Gullaksen skyter på corneren. Retur fra keeper som Vegar setter.

5' MÅÅÅÅL! 1-0 etter corner fra høyre. Vegar Olsen er målscorer.

2' Thomas Lervik alene gjennom. Skyter rett på keeper.

1' Kampen er igang.

---

19:59 Bård Haugvik og Jørgen Schjølberg skal visst også bidra. Én keeper spiller - én rapporterer. Multitasking. Greier én av dem å holde nullen, og sikre seg et stikk i kampen om å bli førstekeeper?

19:59 Det er assistenttrener og alt mulig-mann Magnus Sarheim som rapporterer fra vårmørket på Romolslia. "The One" leverer igjen!

19:58 IL Tempo-benken er sjeldent trang i dag, men alle er lovt mye spilletid. Jørgen Schjølberg skal stå 2. omgang i mål. Ellers tripper Robert Preller, Vidar Guttormsen, Bruno Coelho, Øivind Stokland, Ketil Thorsø og Kristian Skjetne etter spilletid.

19:56 Gomez, Winsnes og Nielsen i forsvarsfirern? Genialt eller et prov på IL Tempos enorme forsvarsproblemer?

19:55 Hjemmelagets LAGOPPSTILLING er inne. Erik Hoff har tatt ut følgende lag: Bård Haugvik - Fabian Gomez, Øystein Winsnes, Vegar Olsen, Åsmund Nielsen - Martin Husevåg, Jørn Ove Asklund, John Johnsen - André Larsen, Andreas Gullaksen, Thomas Lervik