IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
   ‹ DEBUTANT: Patrick Stegavik fikk sine første minutter som IL Tempo-spiller. (Foto: Trond-Erik Skåren)

Heimdal 2 - IL Tempo 0-5: – Vi trodde vi skulle få motstand - det fikk vi ikke
15/04/18 › IL Tempo fikk en perfekt start på 6. divisjonstilværelsen i bortekampen mot det som etter alle solemerker blir en stor nedrykkskandidat.

‹› LES OGSÅ
   › 6. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2018
   › Statistikk › IL Tempo-børsen

‹› RELATERTE SAKER
   › 05/05/17 › Etter kampen: IL Tempo 2-3 Svorkmo
   › 29/04/17 › Dette skriver Rindal om kampen: «Nytt tap for A-laget»
   › 24/04/17 › Oppsummering av første serierunde: Opprykksfavorittene leverte varene

KAMPREFERAT

(Heimdal) Søndag kveld, 13 grader og solen skinner. Det er en strålende dag for fotball. Gigantene leverer tidenes tropp mot seriens antatt beste lag.

Hele 17 spillere er med i dagens tropp.

Trener Jørn Ove Asklund hadde en vanskelig oppgave foran seg. Hvilke elleve spillere skulle få starte kampen for IL Tempo?

IL Tempo tar tak i kampen fra avspark. Og det tar ikke mange minuttene før André Larsens frispark fra venstre havner på den tynne panneluggen til Vegar Olsen og i mål.

Heimdal 2 får direktiver fra siden. Direktivene er klare. Klask ballen i bakrom. Der er Heimdal 2 brukbare også. Litt slurv gjør at de ikke oppnår de store sjansene.

Angrepstrioen vår er det klasse av i dag. Vår eminente spiss Thomas Lervik jobber frem ett hjørnespark. Hjørnesparket slås av Larsen igjen, og nok en gang så treffer han pannebrasken til Olsen og det står 2-0.

Larsen er virkelig i det gavmilde hjørnet i dag. Men denne gangen er det debutant Joachim Elshaug som skal få æren av å få nytte av Larsens gode innleggsfot og det står 3-0.

Heimdal 2 kan få med seg en livbøye til andre omgang når de kommer på en fin overgang. Det kan se ut som ballen skytes i en offsideplassert Heimdal 2-spiller og i mål, og dermed kan ikke dommeren noe annet gjøre enn å annullere målet.

Heimdal 2 ser bedre ut i andre omgang. Mere trykk og bedre samhandling. Det virker som de har fått trua. Men Elshaug hos IL Tempo skal ikke være dårligere på målprotokollen enn Olsen, og det står 4-0. Trist for Heimdal 2 som virket farlige i den perioden.

IL Tempo gjør noen bytter. Heimdal 2 virker å være nærmere og nærmere målet til IL Tempo. Men nok en gang så skal Heimdal 2 få føle at de begynner å nærme seg, for så å bli skutt flere hakk tilbake.

Robert Preller har kommet inn på venstreback. Preller havner i en duell med flere Heimdal 2-spillere. Men Preller vinner duellen og får taklet ballen til medspiller. Ballen havner deretter til en feilvendt, og nok en debutant Bo Ness. Ness drar av to mann med en fantastisk vending. Ness durer så avgårde, deretter dytter Ness ballen videre til indreløper som dytter ballen ut mot høyre, Kenneth Buvik får ballen på høyresiden og klinker ballen inn foran målet. Der kommer Larsen i ett strålende løp og header ballen i mål fra kort hold.

Solid serieåpning. Rutine og styrke i duellspillet avgjør mot et ungt lag fra Heimdal. Trodde vi skulle få motstand - det fikk vi ikke