ONSDAG 28. SEPTEMBER 2011

Kent Stian Holmli satt på benken da IL Tempo sleit mot Frøya 2:
NEKTET Å SPILLE

(Romolslia) På stillingen 2-0 hadde IL Tempo tilsynelatende full kontroll på bortelaget Frøya 2 og gikk mot sin 2. seier på rad etter at opprykket glapp mot Tiller 2 to uker tidligere. Men da Frøya 2 jobbet seg inn i kampen og reduserte sju minutter før slutt, nektet Kent Stian Holmli å spille.

- Jeg har aldri hørt om noe lignende, forklarte Andreas Thyge Nielsen etter kampen.

Thyge Nielsen kom selv inn tidlig i 2. omgang og var svært delaktig i 2-0 målet som Tor Haakon Bjørgum satte inn fra kloss hold.

IL Tempo cruiset, men cruise-kontrollen sviktet.

Helt ut fra ingenting reduserte bortelaget 7 minutter før slutt, idet Jo Darell på det nærmeste kastet ballen i eget mål, på Roger Kværnø-vis.

IL Tempo-spillerne mistet hodet, formasjon og fokus. Laget så seg om etter ledertyper. Kent Stian Holmli fikk beskjed om å sette igang oppvarming for et snarlig bytte.

Men Holmli tok ingen notis av beskjeden.

Ikke fordi han ikke hørte den.

Han rett og slett nektet å spille. Til tross for flere forsøk på overtalelse stod Holmli på sitt, at han ikke så verdien i å varme opp for å spille fattigslige 10 minutter i en 5. divisjonskamp.

Historien forløp seg slik at Frøya 2 scoret ytterligere 3 ganger, på overtid, uten Holmli på banen.

Spørsmålet er hva som hadde skjedd om Holmli ikke hadde satt seg på gjerdet.