TORSDAG 1. SEPTEMBER 2005

Erik Johansen fikk møte sitt store IL Tempo-idol:
VANT "DAG MED HOFF!"

(Nissekollen) I forbindelse med IL Tempos medgangsbølge, Champions League-stemning på hjemmebane, duskregn og nye tribuner på Nissekollen, forsøkte IL Tempo å lage blæst om arrangementet for å lokke flere tilskuere til kampene. Først fikk IL Tempo-supportere og fans verden over muligheten til å sette penger på IL Tempo-seier gjennom verdens beste bookmaker Bet24, dernest ville klubben gi én heldig tilskuer muligheten til å tilbringe en dag med superstjernen Erik Hoff.

Alle som løste billett til kampen mellom IL Tempo og Sverresborg 2 var automatisk med i konkurransen. Loddtrekningen ble utført i pausen og med bare én billettslipp i hatten, var det ikke nødvendig for Erik Hoff å rasle med hånden og holde øynene lukket, det var bare Erik Johansen som hadde betalt for inngang. Dermed kunne Erik Johansen forberede seg på en dag han aldri kom til å glemme. Fredag 26. august fikk Erik Johansen tilbringe en dag sammen Erik Hoff. Duoen besøkte bl.a. KBS, Tyholttårnet og Harvey's.

Fikk hilse på "Biff" etter kampen
At Erik Hoff er en sympatisk kaptein som står frem som en ansvarlig spiller både på og utenfor banen, er fremmed for alle. Derfor var det høyst overraskende at Hoff stilte opp på klubbens oppfordring om å gi en av IL Tempos supportere et innblikk i en superstjernes hverdag. Hoff er kjent for å verne om sitt privatliv og det er ikke uten grunn at spilleren forsøker å anonymisere sitt navn.

- Det er greit at folk vet at jeg er spiller nr. 2 og kaptein for IL Tempo, men utenfor banen og utenom kamp og trening ønsker jeg å gli ubemerket hen i mengden. Derfor har jeg aldri ønsket Se og Hør velkommen til noe "Hjemme hos"-besøk.

Hoff kan også informere oss om at han fikk tilbud fra herremagasinet "Metro" om å fronte deres juli-magasin under parolen "Møt Norges nye homse-ikon," men at han takket nei av familiære årsaker.

Lunsj i Tyholttårnet
Erik Johansen er enda ikke gammel nok til å ta førerkortet og det var ikke med rent lite stolthet han fikk sitte foran i Erik Hoffs prangende Peugeot med flere gir, radionette kassettspiller og terninger i vinduet.

Duoen tok den korte turen fra Valentinlyst ned til KBS, hvor den neste timen ble tilbragt på en av kjøpesenterets flotte benker. Deretter gikk turen til Tyholttårnet hvor de skulle innta en bedre lunsj og nyte utsikten fra 100 høydemeter - med alle utgifter på Erik Hoffs regning.

- Utsikten var fantastisk og pizzaen var kjempegod, sier en smørblid Erik Johansen. - Det var bare så synd at høyden og karuselleffekten gjorde "Biff" både svimmel og kvalm, slik at turen ble heller kort.

Inn i IL Tempos aller helligste
Det er ikke mange som har besøkt IL Tempos klubbhus, det såkalte "Luftslottet." Veien dit er regnbuen og Johansen sier at det var et øyeblikk han aldri kommer til å glemme.

- Jeg gjorde store øyne da jeg så IL Tempos premieskap. Det var enormt - det må ha vært flere meter i bredden. Det får så være at det ikke var noen pokaler der.

"Kveldsmat" på Harvey's
Kvelden ble avsluttet på utestedet "Harvey's" hvor Erik Hoff er stamgjest og har slukket mange IL Tempo-sorger med utestedets utmerkede Smirnoff Ice. Til tross for Johansens unge alder fikk han tilbringe tid i den lange køen sammen Hoff før han ble overlatt til seg selv på dansegulvet mens Hoff tilbragte resten av kvelden i overstadig beruselse og ansiktet druknet i Helens Bugges kløft.

Mens Erik Johansen fikk en opplevelse han aldri kommer til å glemme, er det vel tvilsomt om Erik Hoff husker noe av dagen i det hele tatt.

.: Diskusjonsforum :.
Hvem kunne du tenkt deg å tilbringe en dag sammen med?

 

 

Nyheter
30.08.2005
ILTempo.no blant de 100 beste i "NM i Fotballweb"
28.07.2005
IL Tempo banket Sverresborg 2
26.08.2005
Bet24 tilbyr odds på IL Tempo - Sverresborg 2
25.08.2005
Kan noen nå 100 kamper før Erik Hoff?
25.08.2005
Før kampen IL Tempo - Sverresborg 2
Forum

Det skjedde