ONSDAG 5. JANUAR 2005

Hjemmesiden fortsetter å høste anerkjennelse:
Nominert til Topp20!

(Sportsweb) For andre gang for 2004-sesongen, er IL Tempo blant fotball-Norges 20 beste hjemmesider. Denne gangen er det ikke bare blant fotballsidene, men blant alle landets hjemmesider for idrettslag generelt. Dog med unntak av eliteklubbene, da Sportsweb sin kåring er i hovedsak for å fremme breddeidretten.

Sportsweb har gjennom hele sesongen nominert flotte hjemmesider ukentlig, og har nå plukket ut de 20 beste sidene fra de tre foregående årene, som nå skal gjennomgå en ytterligere vurdering av Sportsweb sin jury. I tillegg kan de nominerte sikre seg verdifulle ekstrapoeng gjennom en folkeavstemning som alle har muligheten til å delta i.

Satser på topp10.
En representant for IL Tempo, sier at de ikke tar slike avstemninger eller konkurranser så høytidelig, men at det er morsomt at siden høster anerkjennelse også utenfor klubbens egne grenser. Det som ikke minst gleder, er at IL Tempo er den eneste trønderske klubben som er funnet verdig en plass blant årets 20 beste. - Ellers oppfordrer jeg alle medlemmer til å stemme på IL Tempo i Sportsweb sin kåring, uhøytidelig eller ikke...


:: Relaterte lenker ::

Stem IL Tempo frem i kåringen til Sportsweb
Endte som nr. 18 i NM i Fotballweb (fotballen.no)

:: Diskusjonsforum ::
Hva teller mest i slike kåringer - innholdet eller designen?

Forum
 
Det skjedde