MANDAG 9. JANUAR 2006

tronderfotball.no kåret Trøndelags beste hjemmesider:
ILTEMPO.NO PÅ 2. PLASS

(tronderfotball.no) Til tross for at Rosenborg ble diskvalifisert grunnet sin toppidrettsstatus, stilte både Trondheims/Ørn og IL Tempo opp da tronderfotball.no skulle kåre regionens beste hjemmesider. IL Tempo endte til slutt på 2. plass etter at en rekke kriterier ble vurdert. Slik ros kommer godt med i disse trange januartider, men at Trondheims/Ørns side, som ser ut som et rennesteinsreir, bare scorer ett poeng mindre enn iltempo.no på design, finner redaksjonen høyst merkelig.

Utdrag fra Trønderfotball nr. 2 Desember 2005:
"Etter mange timer på nettet har Trønderfotball vurdert Trondheims/Ørn sine sider å være trøndersk fotballs beste hjemmesider. Like bak kommer 5. divisjonsklubben IL Tempo og med Steinkjer på bronseplass. Vi gratulerer!"

Trønderfotballs topp 10:

 1. Trondheims/Ørn 32 poeng
  Ørn er i toppserien også på nettet. Her er det aller meste på plass, uten tvil. Flink på oppdateringer, masse bilder, statistikker og hjemmesider for alle spillerne. Absolutt ingenting å sette fingeren på.
  Design: 8 Innhold: 9 Oppdatering: 9 Bonus: 6
 2. IL Tempo 31 poeng
  Dette er sidene som har absolutt alt som kreves. Kjempeflott design, lett å navigere i, en innholdsrikdom uten sidestykke, rett og slett imponerende fra 5. divisjonsklubben.
  Design: 9 Innhold: 8 Oppdatering: 7 Bonus: 7
 3. Steinkjer 26 poeng
  Veldig bra web-sider fra SFK, så å si uten plett og lyte. PLuss for LIVE-oppdateringer og forsøk med WEB-TV-overførte kamper av A-kaget. Banebrytende!
  Design: 6 Innhold: 7 Oppdatering: 7 Bonus: 7
 4. Gimse 25 poeng
 5. Ranheim 25 poeng
 6. Namsos 24 poeng
 7. Humlen 20 poeng
 8. Lade FK 20 poeng
 9. Levanger 20 poeng
 10. Klæbu 20 poeng

IL Tempo noterer seg at Lade FK går inn på en høyst gledelig 8. plass. Dermed får det nitriste laget fra flystripa en flott opptur etter en ny trist sesong med høye baller, grisespill og 6-3-1.

 

Forum
 
Det skjedde