LØRDAG 25. FEBRUAR 2006

Innebandy-resultatene gikk IL Tempo sin vei:
SIKRER OPPRYKKET MED SEIER

(2. divisjon herrer) Etter at helgens resultater gikk IL Tempos vei, kan IL Tempo nå sikre opprykket med seier i toppoppgjøret mot Klæbu Kameratene søndag 5. mars. Likevel tar ikke spillerne noe for gitt til tross for at sesongen så langt har gått som smurt.

- Vi har vært heldige så langt, scoret mål i viktige perioder av kampen. Ja, flere ganger har vi faktisk vært så heldig å avgjøre kampen før vi var halvveis i 1. periode, sier daglig leder Eirik Rønning.

Suksessoppskriften har vært enkel for Rønnings mannskap så langt. Defensiv organisering, unngå dumme utvisninger og godt keeperspill. Selv om oppskriften på ingen måte har blitt fulgt er det ikke til å komme utenom at Rønning må ha gjort noe riktig for å lykkes så til de grader i sin første sesong som innebandy-sjef.

For gode for bedrifts-innebandy?
- Vi har mye overskudd. Ja, faktisk bruker vi alt overskudd på kamp, for vi har fortsatt til gode å trene denne sesongen. Tenk hvor gode vi hadde vært hvis vi hadde trent, spekulerer Rønning og stirrer apatisk ut i luften før han svarer på sitt eget spørsmål...

- Ambisjonene ligger adskillig høyere enn 2. divisjon bedrift. De andre lagene mer enn antyder at vi holder et nivå som ikke hører hjemme i 2. divisjon. Vi sikter mot europacup, diplomer og fulle tribuner. Det er der vi hører hjemme.

Mens Rønning sikter mot stjernene er realitetene adskillig annerledes. Med seier mot Klæbu Kameratene sikrer IL Tempo opprykket til 1. divisjon gjennom å bli blant de to beste. Skal man tro Rønning er det likevel ingenting som tyder på at IL Tempo har planer om å avgi poeng denne sesongen og målet er som seg hør og bør:

- Å gå ubeseiret gjennom sesongen. Full pott er målet!


Forum
 
Det skjedde