TORSDAG 21. JUNI 2007

Mannefall før vårsesongens siste kamp:
INDERGÅRD UTE FOR SESONGEN?

(Vika) Den notoriske sjansemisbrukeren, øldrikkeren og skjørtejegeren Ole Kristian Indergård kan miste resten av sesongen etter at han mistet kontrollen over sin racersykkel. Et ublidt møte med asfalten førte til at Indergård pådro seg det som kan være mer enn bare en knehøne. Resultatet er at IL Tempo høyst sannsynlig må greie seg uten Mausund-dødaren resten av sesongen, og at Trondheis discogulv blir én attraksjon fattigere.

Fra sykesenga informerer Indergård at sjansene for operasjon er ikke mindre enn 80%. Den seneste kneskaden kommer i tillegg til det legene mente var betennelse i leggmuskulaturen. Dermed har Indergård dobbel unnskyldning for manglende nettsus denne sesongen. Om selve uhellet har Indergård følgende å si:

- Det var i spurten at det ble noe puffing og knuffing i feltet. Resultatet er høyst sannsynlig operasjon, krykker i noen uker og ikke noe mer fotball på meg denne sesongen, sier en bitter Indergård som mer enn antyder at han ikke er noen fjellgeit lik Erik Hoff, men mer enn utpreget spurter ala Hushovd.

Bye-bye Børge bye-bye
En annen spiller har også spilt seg ferdig for sesongen, ja, kanskje for all fremtid, nemlig den hardtskytende venstrebacken Børge Enoksen. Enoksen kom til klubben før denne sesongen og fikk æren av å sette inn sitt første, og eneste, mål for klubben på straffespark i 6-1 seieren over Kvik 2. Med 3 målgivende i tillegg beviste Enoksen for alvor at han var en mann å regne med når the going got tough. Nå venter ny jobb som politiadvokat i Harstad, med bedre lønn enn det han fikk i IL Tempo. Enoksens valg motstrider med det sannheten i ordspillet: "Man får lønn som fortjent."

Hvorvidt IL Tempo kan greie seg uten Børge og Ole får kanskje laget svar på i vårsesongens siste kamp, i det såkalte "topp-mot-bunn"-oppgjøret mot Vestbyen.