LØRDAG 25. AUGUST 2007

IL Tempo kårer vårens og månedens beste spiller:
BRUNO BEST I AUGUST

(Bjørns kiosk) IL Tempo-tid er konkurransetid. Om det ikke konkurreres nok på banen legger IL Tempo inn så mange motivasjonsfaktorer som mulig for å få det beste ut av spillerne. Nytt av sesongen er at klubben premierer spillerne periodevis, nærmere bestemt i form av beste spiller i april, mai, juni, august og september måned. I tillegg til Årets spiller ved sesongslutt, kåres også en vinner for vårsesongen og for høstsesongen.

VÅRENS SPILLER
Bjørn Magnus Iversen
6,5
Kent Stian Holmli
6,29
Morten Solem
6,13
ÅRETS SPILLER*
Bjørn Magnus Iversen
6,4
Kent Stian Holmli
6,29
Morten Solem
6,13
HØSTENS SPILLER*
Bruno Coelho
6,5
Andreas Thyge Nielsen
6,5
Erik Eikebrokk
6,0

Vårens spiller
Midtbanekrigeren Bjørn Magnus Iversen har spilt alle kamper denne sesongen med unntak av én, og har utvilsomt vært den mest stabile spilleren. Kapteinen går foran 100% og holder det gående til kreftene tar slutt og litt til. Sesongens høydepunkt sålangt er kampen mot FK Kvik 2 da Ivers fikk klinktreff ved to anledninger i 6-1-sieren i ABRA-hallen.

Som en naturlig årsak av dette er det også Iversen som leder an i kampen om å bli Årets spiller, i og med at IL Tempo kun har spilt to kamper av høstsesongen.

Høstens spiller
Denne konkurransen er helt åpen og kanskje den mest spennende av alle. Hvem har mest krefter igjen, hvem har forbedret seg mest i løpet av sommerens egentrening og kan noen av de nye spillerne melde seg på?

Bruno Coelho fikk en knallstart i høst med sin 8'er mot Freidig, men greide ikke å leve opp til de skyhøye forventningene som ble stilt og måtte se banens beste fra Mausund-kampen, Andreas Thyge Nielsen, knappe innpå og utligne portugiserens forsprang.

APRIL MÅNED
Morten Solem
6,5
Vidar Guttormsen
6,0
Bjørn Magnus Iversen
6,0
MAI MÅNED
Bjørn Magnus Iversen
7,0
Vidar Guttormsen
6,67
Erik Eikebrokk
6,67
JUNI MÅNED
Jo Espen Darell
8,0
Kent Stian Holmli
7,5
Erik Eikebrokk
6,0
AUGUST MÅNED
Bruno Coelho
6,5
Andreas Thyge Nielsen
6,5
Erik Eikebrokk
6,0

Månedens spiller
Morten Solem var utvilsomt den spilleren som åpnet sesongen best da hans innsatser var helt avgjørende for IL Tempos tidlige fremganger med hårfine seire mot bl.a. NTNUI 4 og Steindølene. Siden den gang har Solem blitt bare bedre og bedre på trening, men har måttet stå over tre kamper grunnet jobb og utilpasset fritid. Solem er likevel en het kandidat til flere priser utover høstsesongen om man legger hans treningsprestasjoner til grunn.

Mai måned var Iversens måned
Som seg hør og bør vil kanskje mange hevde i og med at Iversen også feiret bursdag i mai. Scoret mot både Mausund og FK Kvik 2 og gikk ellers foran som et strålende eksempel.

Darell + Holmli = Dynamitt
Det var ingen som imponerte mer i juni måned enn Kent Stian Holmli og Jo Espen Darell. Førstnevnte slo for alvor igjennom i oppfjøret mot Vestbyen da han noterte seg for 3 mål og 2 assists. Han kunne likevel intet gjøre med Jo Espen Darell som noterte seg for smått utrolige 7 mål på sine 2 kamper mot National 2 og Vestbyen.

Coelho best i sommermåneden
Månedens spiller for august måned er Bruno Coelho som vinner premien på beste enkeltkamp. Coelhos 8'er mot Freidig og 5'er mot Mausund slår dermed Andreas Thyge Nielsens 6'er mot Freidig og 7'er mot Mausund til tross for at snittet er det samme.

IL Tempo gratulerer alle vinnere og ønsker lykke til i fortsettelsen. Premiene vil deles ut på IL Tempo-gallaen som avholdes på Norges beste fotballpub, Three Lions, i slutten av september.

* Konkurransen pågår enda.