TORSDAG 28. AUGUST 2008

IL Tempo-spillere ikke nådige etter unødvendig rødkort:
HUDFLETTER HILLER


(Lade gress) Til tross for at Håkon Hiller var førstemann på og sistemann av treningsfeltet på dagens restitusjonsøkt på Lade, var ikke medspillerne nådige i sin dom over Hillers utblåsning helt på slutten av 3-1 seieren over Oppdal på tirsdag. Flere spillere går så langt som å kalle Hiller for uprofesjonell, urutinert, barnslig og hårsår. Hiller, som selv hevder han er utsatt for et geografisk komplott, all den tid "jævla fittetryne" er nærmest å regne for en kompliment i Nord-Norge, får dog uventet støtte av Åsmund Nielsen.

- Det er håpløst at en spiller med over 200 seriekamper bak seg foretar seg handlinger av slik art. Med 10 minutter igjen var kampen på stillingen 3-0 punktert og avgjort. Det er ikke bare Hiller selv som blir straffet, men nå må laget komponere et nytt midtstopperpar, og det er ikke bare enkelt, sier en spiller som ønsker å være anonym etter treninga.

Klubben har enda ikke mottatt noen reaksjon fra Fotballkretsen, men ut i fra det dommeren hadde å si etter kampen vil det trolig ikke dreie seg om mer enn én kamps utestengelse. Selv om dommeren ikke så hva som hendte forut for Hillers verbale grisetakling, er det naturlig å anta at en reaksjon er en naturlig følge av forutgående aksjon. IL Tempo har derfor en plan B allerede klar og mer enn antyder at klubben vil gå videre med saken om Hiller straffes hardere enn den automatiske én kamps-karantenen som følger alle røde kort.

Uventet støtte
Selv om den generelle konsensus i spillergruppa er forbannelse og forakt overfor Hillers irrasjonelle opptreden, får "Stålmannen" uventet støtte fra en av IL Tempos yngre spillere. Med flat hånd strekker Åsmund Nielsen armen rett ut og sier "Heil Hiller."

Som eksklusiv leverandør av nyheter, telegrammer og andre multimediale tjenester er det ikke opp til IL Tempo å dømme hva som er rett og hva som er galt, men et sitat fra den kjente politikeren Adolf Hitler kan likevel være verdt å merke seg på en dag som denne:

"Vil man ha støtte fra de brede massene, må man fortelle dem de dummeste og mest naive ting." I så måte har jo Hiller et poeng...