TORSDAG 9. JULI 2009

Kombinertforbundet henter inn IL Tempo-stjerne som trener:
MORTEN SOLEM NY HOPPSJEF

(Granåsen) Hoppassistent på kombinertlandslaget, Morten Solem (28), går fra en 50%-stilling til en 100%-stilling i Norges Skiforbund. Nå frykter IL Tempos sportslige ledelse at doble arbeidsmengder i hoppbakken skal virke ødeleggende for Solems bidrag på fotballbanen.

Solems hovedjobb blir ifølge Adresseavisen å følge opp de lokale kombinertguttene på hjemmebane i Granåsen. 28-åringen vil ikke bare jobbe for A-laget, men også mot rekruttlaget og bistå på trenersiden.

Det vil fortsatt være Kjetil Strandbråten som er hovedtrener for hoppdelen, og han er i tillegg sportssjef.

- Jeg ble både positivt overrasket og utrolig glad da Kjetil ville ha med meg på dette opplegget, skal Solem ha uttalt til Adresseavisen, og med den uttalelsen mer enn antyder at han fortsatt ikke har oppgitt sin presseboikott overfor IL Tempo.no

Det var for drøyt tre år siden Solem ga seg som skihopper og satset alt på golf og fotball. Hans beste plassering i verdenscupen var en imponerende sjuendeplass fra 2004, etter stiv kuling over hoppkanten.

IL Tempo-ledelsen raser mot hoppforbundet
- Det er opplagt at vi må gå i dialog med hoppforbundet og kombinertsjef Kjetil Strandbråten, sier Erik Eikebrokk i en kommentar.

- Vi kan ikke bare sitte på sidelinja å se på at en tøysesport som skihopping stjeler viktige bidrag fra en av våre viktigste spillere!

Eikebrokk sier i en off-the-record-kommentar at han mistenker Morten Solem for å stake ut kursen mot Egebergs ærespris (en pris som deles ut til personer som gjør det skarpt i to forskjellige idretter).

- Han får ikke den prisen uten å spille fotball for IL Tempo, for golf er ikke en del av Norges Idrettsforbund, avslutter en irritert Eikebrokk.

Det har som vanlig ikke lyktes IL Tempo.no å få en kommentar fra Morten Solem.