Velkommen til IL Tempo

 

TORSDAG 20. AUGUST 2009

Tor Martin Olsen sørget for ny IL Tempo-rekord mot Kroppan:
HOLDT NULLEN FOR 4. GANG

(Cirkus) Godt fornøyd med egen innsats mot Kroppan, har keeper Tor Martin Olsen på sedvanlig vis lagt feiringa til in-stedet Bar Cirkus midt i Nordre. Den vel bevandrede utelivs- og reality-prinsen bryr seg ikke om å stille seg i køa bak øltørste tenåringer og studenter som skal svi av første lånekasse-utbetaling. Olsen er på hils med det som er verdt å være på hils med i utelivsbyen Trondheim. Et nikk er nok, u may enter. The world of Kula.

Av innledningen kunne man tro at dette var en hjemme hos-reportasje. Det er det forsåvidt også. For selv om Olsens hjemmeadresse er på Møllenberg, tilbringer han like mye tid på Cirkus, i Andreas Borgens gate.

Han er på hils med de alle. Med Erling, Shaggy, Piraten og Frøya. Han er på hils med alle de med pils også. Rusa på livet nyter livsnyteren oppmerksomheten, omtaler seg selv som han som dumpa Pia Haraldsen og snakker om de videre planene han måtte ha. Gründeren fra Trondheim. Fugledanseren.

Han er flink til å snakke, Kula. Han snakker mye. Veldig mye.


4 smultringer.
4 smultringer, tenker du kanskje. Nei, ikke slike du stapper i deg og får dårlig samvittighet når du tenker på vekta. For Tor Martin Olsen er ikke medlem av IL Tempos eksklusive 0,1 tonn-klubb, selv om Morten Solem anbefaler et spenst- og eksplosivitetsopplegg. Kula er eneste medlem av IL Tempos smultringrekord-klubb.

For selv kritikk fra landslagstrenere faller på steingrunn når tallenes klare tale kommer på bordet. Tor Martin Olsen har holdt nullen 4 ganger denne sesongen. Det er to rekorder i én det. Flest på én sesong og flest totalt. Solem, u may zip it! Hopp i havet.

- Det er JEG som er kulehoppern! triumferer Kula og føler han virkelig satte Solem på plass med en treffende hoppmetafor.

Ikke bare 4 smultringer,
tenker du kanskje når du lukker øynene og ser for deg Olsen i dusjen? Nei, ikke slike smultringer, selv om det kanskje kan se slik ut når han tar på seg sine altfor trange t-shirts og altfor tettsittende jeans. Smultringer er en annen metafor. En metafor for hver gang en keeper holder nullen. Mye vil ha mer og Kula mer enn antyder at han har lyst på flere smultringer.

For ordens skyld: Lyst til å holde nullen flere ganger denne sesongen.

Studentblondinene har endelig puppet seg gjennom sikkerhetskontrollen og har fått ferten i at det er kjendiser til stede. De snuser seg frem til kjendisblod og finner etter hvert frem til IL Tempos utsendte og Olsen. Det er fugledans, det er burn og det er på tide å forlate lokalet.

Fugledansen neste.

BURN, BABY BURN, DISCO INFERNO
BURN, BABY BURN, BURN THAT MOTHER DOWN
BURN, BABY BURN, DISCO INFERNO
BURN, BABY BURN, COME BURN THAT MOTHER DOWN, BURNIN'


Tor Martin Olsen: Kule eller smultring...

Hva mener du?