Velkommen til IL Tempo

 

LØRDAG 12. SEPTEMBER 2009

55 spillere har scoret for IL Tempo, men disse har ikke gjort det:
UNNSKYLD, MEN HVOR ER MÅLET?

(Dommens dag) Av 106 IL Tempo-spillere har 55 notert seg i scoringsprotokollen. For selv om Eivind Bjaaland mot Tydal 2 spilte sin 11. kamp for klubben uten å score, har han langt opp til de som virkelig kan kunsten...å ikke score mål.

De tre øverste på lista, Vegard Bertelsen, Thomas Sundberg og Andreas Dahl, har forlengst lagt skoene på hylla. Dermed er det alle muligheter for duoen Åsmund Nielsen og David Thyge Nielsen til å sikre seg en nærmest uslåelig klubbrekord. Åsmund står med 19 kamper uten scoring, og det er ingenting som tyder på at han kommer til å score i nær fremtid. David Thyge Nielsen, på sin side, har enda ikke spilt seriekamper for IL Tempo i år, men har faktisk vært nær en scoring i en treningskamp mot National 2. Han har dessuten scoret flere mål på trening enn noen annen IL Tempo-spiller denne sommeren.

I dagens IL Tempo-stall er det faktisk bare Åsmund Nielsen, David Thyge Nielsen og Eivind Bjaaland som ikke har scoret for klubben. Alle tre på topp 7 på denne legendariske lista.

Rekorden for flest kamper uten scoring står Vidar Brøndbo Jenssen med (43), men dette var ikke fra og med starten på IL Tempo-karrieren.

Topp 10 - Disse har aldri scoret for IL Tempo
#
Navn Kamper
1.
Vegard Bertelsen 34 kamper
2.
Thomas Sundberg 23 kamper
3.
Andreas Dahl 22 kamper
4.
Åsmund Nielsen 19 kamper
5.
David Thyge Nielsen 15 kamper
7.
Ronnie Gjevik 12 kamper
8.
Eivind Arne Bjaaland 11 kamper
9.
Kenneth Aalbu 9 kamper
-
Jørn Løkaas 9 kamper

# Keeperne som ikke har scoret er naturlig nok utelatt fra tabelloversikten. Noen keepere, Ove Hoff, Frank Halvei og Tor Martin Olsen, har scoret for IL Tempo, som utespillere.

# Eivind Bjaaland har scoret for IL Tempo i en treningskamp. Dette var forut for 2006-sesongen i en treningskamp mot Lade FK hvor Bjaaland scoret sikkert på straffe. Også Andreas Dahl scoret i treningskamp for IL Tempo, mot Munkholmen i 2003.

# Bjaaland hadde dessuten muligheten til å ta straffespark i avskjedskampen mot Tydal 2, men feiget ut og overlot ansvaret til andre.

# Det nærmeste Thomas Sundberg kom scoring for IL Tempo, var et frispark i god posisjon fra 18 meter, men skuddet passerte bare såvidt dødlinja, med sprett, 17 meter utenfor.

# Vegard Bertelsen avfyrte aldri et eneste skudd i løpet av sine 34 kamper.

# I tillegg til disse 10 har følgende 40 spillere ikke scoret for IL Tempo:
21 kamper (1): Roger Kværnø (keeper)
20 kamper (1): Stian Sundseth (keeper)
12 kamper (1): Bjørn Flyen (keeper)
9 kamper (2): Stig Arild Gulbrandsen (keeper), Magnus Jystad (keeper)
6 kamper (2): Jørn Løkaas, Nils Dalehaug
5 kamper (5): Rune Dahl, Thomas Eriksen, Jørgen Helgemo, Ståle Indreråk Petersen, Stig Smolan (keeper)
4 kamper (3): Ørjan Antonsen, Sondre Eikås, Jostein Vinjerui.
3 kamper (1): Børge Angell-Petersen.
2 kamper (7): Kristian Bjørnelv, Marius Eide, Tølløv Heggem, Håkon Loe Johansen, Per Pettersen, Pål Vammervold, Snorre Vikdal.
1 kamp (17): Halvdan Andersen, Jonas S. Berg, Andreas Bjørnhaug, Pål Cappelen, Steffen Ellingsen, Daniel Forfang, Håvard Grøm, Thor Øyvind Hansen, Vegar Kne, Robert Kristiansen, Ketil Lønnum, Richard Nilsen, Stein Olsen, Adam Saso, Øyvind Skaset, Kristian Talmo og Christian Holmer Waatland.