Velkommen til IL Tempo

 

ONSDAG 23. SEPTEMBER 2009

Opprykket er klart, men IL Tempo-spillerne har fortsatt en agenda:
- NÅ GÅR VI FOR
"THE DOUBLE!"

(Dragvoll) Etter å ha markert opprykket behørig med en proteinshot, sier Morten Solem at sesongen på ingen måte er over og at det fortsatt gjenstår opp til 5 kamper. Og ifølge Solem har IL Tempo planer om å vinne dem alle.

Når IL Tempo tar kontakt og presenterer nyheten for den tidligere hoppkometen, er Solem fortsatt i ferd med å gni Jon Blunds sovepulver ut av øynene.

- Er vi oppe? er Solems første reaksjon.

Etter at Solem har fått presentert alle sakens fakta og svelget unna dagens første proteinbombe, er han langt mer snakkesalig enn på de første NRK-intervjuene på 90-tallet.

- Takk for det (for gratulasjonen red. amn.). Det er en litt rar feeling, sier Solem, som etter hvert har blitt veldig rutinert og erfaren når det kommer til seiersintervjuer i pressesonen.

Han sier alltid de riktige tingene, til riktig tid.

- Det er uvant å vinne noe annet enn hopprenn, sier Solem hoverende, før han fortsetter.

- Aldri vært med på en sånn lagseier før. Det føles godt! Men vi skal vinne siste kampen óg! avslutter Solem og får støtte fra andre nyvåkne IL Tempo-spillere.

"If you sign Finckenhagen, good things will happen"
Det vil si, Stian Finckenhagen har vel enda ikke funnet senga, men er likefullt like klar som Solem for å gå all-in i resten av sesongen.

- En milestokk for IL Tempo, sier Stian Finckenhagen, og legger på ingen måte skjul på at suksessen i stor grad må skyldes hans mange bidrag som superinnbytter ala Solskjær.

- Nå går vi for "the Double!"

- 4. divisjon blir spennende, sier Finckenhagen og går all in på soverommet.

Ikke alle tåler suksessen like bra...
Tor Haakon Bjørgum, som har vært med klubben helt siden 2. seriekamp i 2000-sesongen, har etter all tydelighet ikke tålt suksessen. Til tross for at Haaken kun har scoret ett mål denne sesongen, er han klar på at neste sesong blir hans, hans og bare hans.

Haaken fnyser av skepsisen han blir presentert med:
- Hadde du bare hatt en smule anelse om den formen jeg kommer til å ha neste år hadde du gjort alt for å opprettholde min motviasjon, sier 29-åringen innledningsvis...

- Skal holde dagbok på c53twve0h_db478742.no. Bilder, løpetider. Alt! T.o.m. en kostholdsplan. Sukker er ut! I dag veier jeg 86 kg, til sesongstart er jeg 78 kg muskler, sier Haaken som til tross for sin entusiasme ikke helt greier å viske ut reporterens skepsis.

- Skyhøyt O2-opptak! Stigningsløp på Gråkallen. Med snø til knærne. Rocky IV motherfucker! Rocky IV!!!

- Må ha noen dvaske IL Tempo-spillere til å sitte i hestekjerra jeg skal dra hele veien opp til toppen av Vassfjellet!

Og Haaken er enda ikke ferdig:

- Trenger en kanin foran. En til å holde pinnen med guleroten. Jeg er en hest. En hest, hører du?

- NO PAIN, NO PAIN, NO PAIN!

- JEG GLEDER MEG!


Haaken gleder seg. Det gjør IL Tempo.no også. Dette kan ikke bli annet enn skøy.