Velkommen til IL Tempo

 

SØNDAG 4. OKTOBER 2009

Åsmund Nielsen ute fra fotballen i opp til ett år
HER GÅR DET GALT

(Romolslia kunstgress) Uheldige Åsmund Nielsen må forberede seg på å være borte fra fotballen i ett år etter marerittskaden på Romolslia kunstgress på lørdag. Den slepne indreløperen skulle spille en stikker med yttersida da han ble hektet bakfra og sparket i bakken. Det ytre leggbeinet knakk rett av og fotbladet bøyde seg i alle retninger. Stortalentet tilbragte natt til søndag på operasjonsbordet og har nå fremfor seg en lang rekonvalesensperiode.

Sjefslege Gudleik Knotten ved St. Ludvigs Hospital sier i en kommentar at til tross for at bruddet var alvorlig og stygt, var det rent og operasjonen gikk helt etter planen.

- Det som er vanlig i slike skader er at det tar 3 måneder før bruddet gror. Etter 6 måneder tar vi ut skruene som holder leggbeinet sammen og alt ettersom hvor dedikert og flink spilleren er, tar det mellom 3 og 6 måneder å trene opp muskulatur og matchform,
sier Knotten til IL Tempo.no.

22-åringen har imponert stort i sin andre sesong for IL Tempo og har utviklet seg til å bli en av lagets viktigste spillere med sin imponerende nærteknikk, offensive driv og defensive jobbing.

IL Tempo.no benytter anledningen til å ønske spilleren god bedring og lykke til i opptreningsfasen.