Velkommen til IL Tempo

 

ONSDAG 5. JANUAR 2011

IL Tempo som vanlig ingen bookmakerfavoritt før 2011:
- VI FRYKTER INGEN

(www) Nasjonale og internasjonale bookmakere tilbyr, nær sagt som vanlig, høye odds på IL Tempo som avdelingsvinner i 2011. Uten at det ser ut til å legge noen demper på IL Tempo-spillernes forventninger inn i den nye sesongen.

- Vi frykter ingen! sier Bernt Skretting, som har måttet skaffe seg hemmelig telefonnummer etter 2010-sesongen.

Nei, ikke på grunn av innpåslitne supportere, pågående kvinnelige fans eller stalkers, men på grunn av ukentlige meldinger om dugnader, kontingenter og treninger.

- Kontingent? Skal man ikke få betalt for å spille fotball? Søndager er hellige hjemme hos meg og trening i minusgrader er dårlig for helsebusiness'en.

Etter å ha fått seg forevist oddsen på IL Tempo som avdelingsvinner i 2011, bryter Skretting ut i sin karakteristiske latter:

- Haha, de lærer aldri.


Senest i 2010 ble IL Tempo dømt nord og ned av bookmakerne. NordicBet var bare én av bookmakerne som tilbød 100 i odds på IL Tempo som avdelingsvinner.

- Vi var tilfeldigheter unna, en hårsbredd. Hadde Haaken scora på straffen mot Rissa og Kula holdt tett i bortekampen mot Ranheim 2, hadde vi vært der.

Skretting avviser likevel at spillerne tar noe for gitt.

- På ingen måte. Erfaring har lært oss viktigheten av å ta én kamp av gangen. Hver kamp lever sitt eget liv og det er ikke mulig å forutsi noe på forhånd, redegjør snusfornuftigheten selv.


For mange er det helt naturlig å utnevne Nidelv som avdelingens soleklare favoritt. Et favorittstempel Skretting er glad for å slippe

- IL Tempo har hatt for vane å være opprykksfavoritt i 5. divisjon tidligere, da har det gått på bekostning av prestasjonene, gjerne i form av tidlige blemmer på hjemmebane mot antatt svakere motstandere.

Skretting tror ikke dette vil skje igjen, men advarer samtidig mot de andre lagene.

- Hovere kan vi vente med til etterpå, men å tro at dette blir ren søndagstur for Nidelv, skal man være forsiktig med. Tiller 2 (som i 2010 rykket opp til 2. divisjon med førstelaget sitt red.anm) kommer garantert til å henge med i toppen, og hvem vet hva gamlingene i Leinstrand kan finne på?

Og IL Tempo?

- IL Tempo tar én kamp av gangen og hver kamp lever sitt eget liv. Men at vi har ambisjoner om en topplassering er klart - dessuten har vi forsterket stallen betraktelig siden i fjor.

Navn?


- Spillerne har fått et visst innblikk i hvilke navn det dreier seg om, men samtidig fått munnkurv ovenfor pressen.

- Jeg kan si så mye som at IL Tempo forsterker i alle ledd, sier IL Tempos selvutnevnte "pressetalsmann".


Klubben har foreløpig ikke gått ut med datoer for verken oppstart av treninger eller treningskamper, men skal ifølge Magnar Lundemos Minnecup være påmeldt turneringen som går av stabelen i Meråker første uka i februar.

En forsmak på det som skal komme?

- Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, avslutter en lattermild Bernt Skretting.