Velkommen til IL Tempo

 

LØRDAG 8. JANUAR 2011

IL Tempo-spiller ler av overgangsryktene:
THORSØ: - JEG BLIR!

(Romolslia) Storspill flere sesonger på rad toppet seg med opprykk i 2009 og "Årets spiller"-trofé. Etter en skuffende debutsesong i 4. divisjon i fjor, preget av skader og lite spilletid, lot ikke overgangsryktene vente på seg. Nå forsikrer Ketil Thorsø IL Tempo-supporterne:

- Jeg blir!

Ketil Thorsø har helt siden debuten i 2007 vært en viktig brikke i IL Tempo-puslespillet. Etter å ha kommet inn i laget via Othilienborg og IL Tempo 2 som angrepsspiller, etablerte romlingen seg som en samvittighetsfull forsvarsspiller, enten det var som stopper eller som back.

- Jeg er den første til å innrømme at 2010-sesongen ikke levde opp til forventningene. Verken mine egne eller lagets.

At det hele endte med nedrykk, var ikke noe Thorsø mistet nattesøvnen av.

- Det var på en måte ikke opp til oss å avgjøre. For det første var det bare de tre øverste som berget plassen. For det andre blir vi bevisst motarbeidet og konspirert mot av dommere, motstanderlag og krets.

Thorsø vil ikke utdype kritikken av kretsen av frykt for represalier, men det virker opplagt at han snakker om Fotballkretsens beslutning om å trekke IL Tempo tre poeng for bruk av ikke spilleberettiget-spiller (selv om spilleren ifølge Fotballkretsens spillerdatabase faktisk var spilleklar).

- Når i tillegg naboklubber gjør avtaler seg imellom for lagenes felles beste, er det ikke lenger fair play, sier Thorsø, som likevel anser seg som ferdig med saken.

- Spist er spist, men de to lagene, hvis navn vi ikke sier høyt, blir, sammen med Fotballkretsen, i alle fall ikke invitert til mitt juleselskap.

På spørsmål om overgangsryktene er derimot 29-åringen mer kategorisk.

- Haha, typisk Romolslia. De skriver vel hva som helst for å få litt blest rundt klubben. Men alle som kjenner meg vet hvor lojal jeg er, og såvidt jeg vet har jeg en 7 årskontrakt med klubben.

Uten at han har skrevet under den selv, vel og merke...

- Nei, det fungerer visst ikke slik i denne klubben, gliser Thorsø.

- Det er noen høye menn som sitter og signerer både kontrakter, overganger og lønnsslipper.


- Jeg har til og med hørt rykter om falske pass og arbeidsvisum.

IL Tempo.no har forsøkt å komme i kontakt med Bruno Coelho, men lørdag ettermiddag var røyksignalene enda ikke besvart.