Velkommen til IL Tempo

 

TORSDAG 13. JANUAR 2011

They made him an offer he couldn't refuse:
KORAY TIL BJØRGAN

(Flakk-Rørvik) IL Tempos Mats Koray Genc signerte i dag overgangspapirene som gjør han til Bjørgan-spiller fra og med 2011-sesongen.

Da IL Tempo før helga presenterte sin bruttotropp før 2011-sesongen stod Mats Koray Gencs draktnummer 27 ledig.

Forklaringen lot ikke vente på seg.

- Fikk et tilbud fra Bjørgan jeg ikke kunne si nei til, sier Koray via sin Twitter-konto.


Koray Genc kom til IL Tempo før 2010-sesongen og var raskt ute med å prate seg selv opp i skyene. Ordene viste seg å være tomme og poseringen som klubbens nye frelser og frontfigur, viste seg å være porøse og uten meningsfullt innhold.


- Jeg fikk aldri muligheten, hevder Koray tørt.

28-åringens sesong, som i det store dreide seg om innhopp, nådde sitt høydepunkt i 5-4 seieren hjemme mot Åfjord, da Koray var sentral med sine to målgivende pasninger fra venstrebacken. Oppturen mot Åfjord til tross, IL Tempo-karrieren tok aldri av.

- Treneren overså meg fra dag én. Han likte meg tydeligvis ikke, uten at jeg fikk noen forklaring på hvorfor. Flere av de andre spillerne mente jeg burde spille.

En person IL Tempo.no har vært i kontakt med ønsker ikke å kommentere Korays uttalelser om lite spilletid.

- Dette er en personalsak og personalsaker holder vi internt. IL Tempo er ikke interessert i å polemisere over spillere i mediene, sier en talsmann for klubben.

Det går rykter om at IL Tempo er misfornøyd med Bjørgans fremgangsmåte i saken. Koray Genc har kontrakt som går ut i 2012 og Bjørgan har dermed ikke lov til å gå i kontraktsforhandlinger med spilleren uten samtykke fra IL Tempo.

- Det er et spørsmål om prinsipp og moral. Vi ønsker ikke å legge noen hindringer i veien for spillerens overgang til Bjørgan, men vi vil undersøke om Bjørgan her har gjort noe som strider imot normal overgangsetikk, heter det i en pressemelding.


Bjørgan-leder David Monkan har unnlatt å svare på IL Tempo.no sine henvendelser.

IL Tempo.no vil benytte anledning til å ønske Mats Koray Genc lykke til i Bjørgan.