Velkommen til IL Tempo

 

SØNDAG 30. JANUAR 2011

Krass kritikk mot IL Tempos mangeårige kaptein:
- IVERS ER INGEN LEDER!

(BN Entreprenør, Tempevegen) Da IL Tempo innkalte til det årlige årsmøtet torsdag denne uken, var det ventet at det skulle foregå under sedvanlige, på nippet til kjedsommelige, omstendigheter, med utbroderende språkjåleri og svulstig monologspjåk. Slik skulle det ikke gå.

Allerede kort tid inn i spillermøtet, som de fleste av spillerne var forsinket til, i alle fall de som møtte opp, brøt det ut ordkløveri mellom spillerne.

- Det var rene separatismeoppstandelser, sier en spiller, før han fortsetter:

- Det var folk som hadde hunger etter blod. Møtet var bare såvidt innledet før folk ønsket å endre både saksliste og agenda.

IL Tempo.no har fått tak i deler av møtereferatet som viser at det var under oppsummeringen av 2010-sesongens regnskap at et talerør for én gruppering reiste seg i salen, krevde oppmerksomheten og tok til orde som den reneste oratoren.

En av de eldste på IL Tempo-skuta orienterte om at han talte på vegne av flertallet da han krevde forandringer i spillerutvalget. Især skal oppmerksomheten ha dreid seg om kaptein Bjørn Magnus Iversens rolle i laget.

- De ønsket rett og slett å avvikle Iversens rolle som kaptein med øyeblikkelig virkning, forteller en av flere sjokkerte fremmøtte.

En annen del av dokumentet viser til sitater som: "Ivers er kanskje kaptein, men han er ingen leder."

I argumentasjonen heter det at Iversen ved en rekke anledninger forrige sesong unnlot å melde fra om forfall, slik at når IL Tempo stod klare til kamp følte de seg som en strandet hval i uttørret innsjø.

- Skuta fløyt, men skipperen hadde gått planken, tilsynelatende, frivillig, siteres en annen IL Tempo-matros, som også lar seg inspirere av skute og skipper-metaforene.

Etter at møtevirksomheten senket seg til ordnede forhold, skal en annen fraksjon av møteoppbudet ha tatt til orde.

Denne gang til Ivers' fordel.

Spilleren, med mange år på baken i IL Tempo, talte varmt om Iversens sunne holdninger og hans årelange oppofrelser for klubben.

- At Iversen i 2010-sesongen prioriterte familieforøkelse og oppussing fremfor 4. divisjons-kamper med IL Tempo, synes jeg ikke er urimelig.

Dokumentet IL Tempo.no har fått tak i slutter her. Dokumentet er nå krøllet og bærer tydelig preg av kamp og uenigheter.

- Skjellsordene haglet fra den ene siden av møterommet til den andre. Folk barrikaderte seg bak bord og stoler, bygde beskyttelsesmurer og la feller og snubletråder for de andre, forteller en av de fremmøtte.

Møterommet som ble benyttet var et av IL Tempos sponsorer BN Entreprenørs lokaler i Tempeveien. IL Tempo.no besøkte fredag morgen lokalet, som fortsatt bar preg av tumulutene.

Bord og stoler lå hulter til bulter, flere 14 tommers tv'er lå knust på gulvet og det hang strømførende ledninger ned fra taket.

Det verste av alt var kanskje merkene på veggen.

- Utover veggen var det klistret biter av rullekake med jordbærsmak. På gulvet lå det vansirede tilslørte bondepiker i høyst ubekvemmelige stillinger, det lå Tom & Jerry-kjeks i vasken og bak en chaiselongue lå det mengder av plastikkbestikk, som etter all tydelig hadde blitt benyttet som kastekniv eller dolk, sier IL Tempo.no sin utsendte reporter til IL Tempo.no sin utsendte reporter.

IL Tempo.no har vært i kontakt med flere av spillere som var på det kaotiske møtet, men alle forteller at de har fått pressenekt.

Et besøk på Tor Martin Olsens Facebook-sider bekrefter også muren av stillhet.

Bjørn Magnus Iversen var fredag kveld ikke tilgjengelig for kommentar ettersom han var opptatt med tapetsering og legging av gulv.


IL Tempo rykket søndag 30. januar ut med en pressemelding om at det hadde blitt rettet krass kritikk mot IL Tempos mangeårige kaptein Bjørn Magnus Iversen.

Pressemeldingen unnlot å redegjøre for Iversens videre rolle i laget.