Velkommen til IL Tempo

 

FREDAG 4. FEBRUAR 2011

Emil Hauge: - Vegar Olsen har Kattem-DNA i blodet!
SIGNERER FOR KATTEM LØRDAG

(Åsheim) IL Tempo.no har i dag vært i kontakt med en av Vegar Olsens nærmeste bekjente. Olsen skal over en runde Wii-golf ha fortalt at han vil signere for Kattem i løpet av lørdag. 31-åringen kommer til å benytte seg av en klausul i kontrakten med IL Tempo som gjør at han, etter nedrykket fra 4. divisjon, kan gå vederlagsfritt til Kattem IL, eller andre klubber, for den saks skyld.

Dermed ser det ut til at IL Tempo mister en av sine største selvutnevnte stjerner. Flere internasjonale bookmakere satte fredag kveld kraftig opp oddsen på IL Tempo som serievinner i 5. divisjon avdeling 3.

Reaksjonene i IL Tempo har ikke latt vente på seg.

- Jeg er sjokkert. Da Olsen stod klubbløs i 2007 ble han tatt imot med åpne armer i IL Tempo. Senest på årsmøtet ble det foreslått å sette opp statue av ham utenfor klubbhuset, sier Morten Grahl-Madsen til c53twve0h_db478742.no.

Disse planene er naturlig nok skrinlagt. I det hele tatt nekter IL Tempos sportslige utvalg for at en slik post noen gang var på agendaen.

Tidligere IL Tempo-spiller Emil Hauge, som etter ryktene skal ha vært en av pådriverne for å få Olsen til Kattem, hyller overgangen og beskriver dagen som en milepæl i Kattem-historien:

- Vegar Olsen er akkurat den type spiller Kattem trenger. Olsen er som støpt i Kattem-skje og har Kattem-DNA i blodet.

Det er fortsatt ikke avgjort om Vegar Olsen kommer til å spille for IL Tempo i fredagens gruppespill i Magnar Lundemos Minnecup. Olsen selv skal ha ytret ønske om å ta farvel med spillere og fans på en skikkelig måte før han knytter seg til Kattem på lørdag, men det er uvisst hvordan IL Tempos sportslige utvalg stiller seg til dette.

I en e-post fra ukjent avsender fikk c53twve0h_db478742.no i dag se bilder fra IL Tempos supporterklubb på østlandet, hvor drakt nummer 26 ble brent på bålet av sinte supportere.

Tidligere IL Tempo-kaptein Bjørn Magnus Iversen, som i dag hamret løs på en yttervegg med spikerpistol, raser mot supporternes oppførsel.

- Det som er viktig er ikke navnet som står bak på drakten, men logoen som står foran. Jeg ønsker Olsen lykke til videre i karrieren!

Til tross for intense forsøk har det ikke lyktes c53twve0h_db478742.no å komme i kontakt med IL Tempos nye sportsdirektør Kent Stian Holmli. Holmli skal i hele dag ha sittet i møte med jurister. Tema skal ha vært Olsens kontraktklausul som fratar IL Tempo retten til å kreve vederlag eller kompensasjon.