SØNDAG 6. FEBRUAR 2011

LIVE fra Meråker-hallen:
IL TEMPO v FRAM II
3-2 ess

(Meråker) Tor Martin Olsen ble den store straffehelten da IL Tempo slo Fram 3-2 etter straffespark-konkurranse. Dermed er IL Tempo klare for kvartfinale i Magnar Lundemos Minnecup.

I en sjansefattig kamp var begge lagene forsiktige med å sende folk frem i angrep. Fram var det laget som i åpningsminuttene kontrollerte ballen mest, mens IL Tempo var det klart beste laget i avslutningen av kampen.

Heller ikke 3 minutter ekstraomgang resulterte i scoringer. Dermed måtte lagene ut i cupens andre straffesparkkonkurranse. Både Morten Solem og Yavus Akbina scoret på sine straffer og utlignet Fram sine straffescoringer.

Etter at Fram bommet på sitt straffespark gikk Tor Martin Olsen i overkant selvsikkert frem. Olsen gjorde feil, alt som kan gjøres feil på et straffespark, men ballen skrudde på merkunderlig vis via keeperen og inn i målet.

- Jeg har aldri bommet på straffe for IL Tempo, sa Kula selvsikkert minutter etter den dramatiske avgjørelsen.

Før han la til:

- Det smalt i hjertet da ballen traff keeperen, før han oppsummerer:

- Men jeg har aldri bommet på straffe for IL Tempo, jeg blir matchvinner og sender IL Tempo til kvartfinale i Magnar Lundemos Minnecup på første forsøk, oppsummer ex-keeperen med økenavnet "Kula".

- Mer er et egentlig ikke å si om den saken, sier Olsen, som fortsatt klokker inn til maxpuls.

Søndag 6. februar kl 12:35
1/8 finale - Meråker-hallen
IL Tempo v Fram 0-0 (3-2 ess)
Straffespark: 1-1 Morten Solem, 2-2 Yavus Akbina 2-3 Tor Martin Olsen
Lag: Christian Grindvold - Vegar Olsen, Vidar Guttormsen, Ketil Thorsø (Robert Preller) - Åsmund Nielsen, Bruno Coelho, Morten Solem - Yavus Akbina (Tor Martin Olsen) Ubenyttet reserve: Erik Eikebrokk

Motstander blir 3. divisjonsfavoritt, og tidligere vinner av cupen, Stjørdals/Blink.