Velkommen til IL Tempo

 

LØRDAG 2. APRIL 2011

Magnus Nielsen og Tor Haakon Bjørgum inngikk veddemål:
VASKEBRETT INNEN 1. JULI

(Three Lions) Innen 1. juli skal vaskeball være erstattet med vaskebrett. Mens Magnus Nielsen satser på hekkeløp, svømming, kesam og cottagecheese, sverger Tor Haakon Bjørgum til laksefilet og lavkarbo, 4x4 og farris med lime-smak. IL Tempo.no skal følge duoen tett de neste 3 månedene.

På forespørsel om hva som egentlig er vaskeball og hva som er vaskebrett har verken Nielsen eller Bjørgum noe godt svar. IL Tempo.no foreviser et lettkledt bilde av en felles bekjent, ingen ringere enn David Thyge Nielsen, men både "Magnum" og "Haaken" er snar med å kommentere at frontfiguren i Darth Nielsen Band ikke er noen målestokk.

- Det der er i alle fall ikke vaskebrett, sier Magnus Nielsen.

- Been there, done that, forteller Haaken.

Magnus nikker på hodet, men av frykt for familiære represalier svelger han i seg latteren og lar spisskonkurrenten stå for de nedlatende kommentarene.

Det er likevel ikke vanskelig å se at Bjørgums oppfatninger om Thyge Nielsens fysiologiske utstråling deles av Nielsen.

- David er jo feit. Såvidt 4 ruter.

Haaken snakker om antall ruter i vaskebrettet.

- Dessuten er det for mye masse, basunerer Haaken selvsikkert.

Og later til å være skråsikker på at han med enkelhet kan overgå Reppe-duoen.

Selv om duellantene benytter seg av mange felles treningsmetoder og kostholdsråd, er det også forskjeller.

Mens Magnus Nielsen er mer opptatt av å holde forbrenningen i gang for å unne seg nok en "gla'-påske", fokuserer Bjørgum på kontinuitet og disiplin, men lar seg likevel motivere av en såkalt "spise-dag".

- Spise og spise. Jeg tar med meg ei halvflaske bar vodka på fest og unner meg ikke annet enn medbrakt tofu som festsnacks.

Begge er enig om at det er bukfettet som er det vanskeligste. Mens Bjørgum angriper det overflødige fettet med langdrag på moderat hastighet, avventer Nielsen shapespissinga til det nærmer seg finaledatoen.

- Jeg er mer skippertakstypen, nærmest skryter spilleren som går under økenavnet "Cannonball Nielsen".

IL Tempo.no vil innen kort tid presentere "før"-bilder av duoen, og vil følge på med jevnlige oppdateringer frem til 1. juli når "Mr. Vaskeball 2011" kåres.

Inntil videre får selvutnevnt Reppe-champion og vaskeball-konge for 2010, David Thyge Nielsen, stå for anledningens visuelle utsmykning.