LØRDAG 28. MAI 2011

Flere IL Tempo-spillere lider av scoringsvaksine:
DE VIL, DE VIL, MEN FÅR DET IKKE TIL

(Romolslia) Det er kan hende ikke så rart at IL Tempo sliter offensivt i 2011-sesongen. En eksklusiv oversikt utarbeidet av IL Tempo.nos fantastiske analyseteam viser at 4 av spillerne til sammen har spilt 134 kamper på rad uten scoring for klubben.

Brødreparet Åsmund Nielsen og Andreas Thyge Nielsen er de største synderne. Duoen har spilt 35 kamper på rad siden sist scoring.

"Thyge" scoret sitt siste, og eneste, mål mot National 2 tilbake i 2007, mens Åsmund Nielsen aldri har scoret i det hele tatt.

Noe som dessuten er rekord. For aldri har noen IL Tempo-spiller gått så mange kamper fra debuten uten å score for klubben.

Faktisk kan duoen slå en ny IL Tempo-rekord i løpet av sesongen. Vidar Jenssen spilte i perioden 2002-2005 43 kamper på rad for IL Tempo uten å score mål.

Nielsen bros. er 8 bak Jenssen og det er mer enn nok kamper igjen denne sesongen å gjøre det på.

Om dét skulle være et mål.

Bruno Coelho, som før sesongstart garanterte for scoring i 2011, og Ketil Thorsø er ikke stort bedre. Coelho har nå spilt 33 kamper uten scoring, mens Thorsø, med sitt ene mål for IL Tempo, står med 31 kamper uten nettkjenning.

Det var 5. april i år at en påståelig Coelho garranterte for scoring:

- Jeg kommer til å styre midtbanen som det var en orchestra!

Orkester eller ikke, scoringene har latt vente på seg.

Spørsmålet er om kampen mot serieleder Tiller 2 kommende onsdag kan være forløsende for én eller flere av dem.


Det er lov å håpe...

Disse spillerne har ikke scoret for IL Tempo på en stund: