FREDAG 23. SEPTEMBER 2005

IL Tempo går nye veier på markedssiden:
LANSERER EGET BRØD

(Nissekollen) I tråd med klubbens markedsføringsstrategi av 1999 for å fremme klubben på det lokale såvel som regionale og nasjonale plan på en god og positiv måte, uten skjulte metoder og vikarierende motiver, har IL Tempo nå bestemt seg for å lansere sitt eget brød. Hvilke kokekunnskaper har IL Tempo, tenker du kanskje, foruten Erik Hoffs kanelboller, Vidar Jenssens legendariske grandiosa og Steinar Larsens enorme morrabrød? Løper du til nærmeste Rema 1000-butikk, kan du snart få æren av å finne det ut.

I disse dager har IL Tempo Gigantene-brødet gjennomgått en rekke produksjonstester for å garantere kundens smaksløker en kulinarisk opplevelse. Idéen til brødet oppstod en tidlig søndag under Skjærgårdscupen på Mausundvær i 2004 etter en våt og fordrukken "ettermiddag". Hvorvidt det rent strategisk sett er fornuftig å sette idé og resultat i sammenheng, er det hevet over enhver tvil at IL Tempo ønsker å få alle fakta på bordet for å få brukeren, altså deg, til å forstå at dette er et godt brød. Om det skulle være under brunosten om morran eller som jordbærsyltebærtøy-plattform om kvelden.

-Et kjempegodt brød
IL Tempos utsendte har i dag, på lanseringsdatoen utkledt seg med bart, bowler-hatt og stokk for å opptre helt anonymt i det Rema 1000-miljøet vi besøker. Vårt mål er tidligere IL Tempo-spiller Eirik Bjørnhaug som i en årrekke har vært en sentral personlighet på Rema 1000 Strind****. (Av personforfølgelsesmessige årsaker har vi valgt å holde bedriftens lokasjon hemmelig red.anm.)

- Kjempegodt brød. Jeg spiser dette brødet hver dag. Veldig sunt og godt, jeg har ingen betenkeligheter med å selge dette brødet til tross for at idéen ligger hos et idrettslag (IL Tempo). Produksjonen står såkalte eksperter bak, slik at jeg har ingen grunn til å tro at det er urent mel i brødposen, skamroser Bjørnhaug IL Tempo Gigantene-brødet.

Fakta om brødet
Brødteksten til IL Tempo Gigantene-brødet forteller oss at: "For gutta i IL Tempo er god og næringsrik brødmat viktig. Etter en gammel originaloppskrift fra Beiders grandtante er IL Tempo Gigantene-brødet bakt på havre og hvete, samt rugkli - til overmål malt på steinmølle etter gammel tradisjon. Den helt gode smaken toppes med dekor av knuste cornflakes og et italiensk spesialmel kalt durum. Brødet er proppfull alv energi og supergod, holdbar, også i matpakken selvfølgelig."

Etter nøye å ha prøvebakt brødet i Beiders gamle steinovn besluttet IL Tempo-gutta seg til enstemming (foruten Vidar Jenssen, som ikke spiser brødmat), etter prøvesmaking, å gå inn for prosjektet.

Vi spurte 5 på gaten:
I den grad Bjørnhaug kan ha skjulte motiver og fremme brøden på en positiv måte for å sikre seg spalteplass på IL Tempos hjemmesider eller til og med få nye innkallelser i ren sportslig sammenheng, tok IL Tempos utsendte også en spørrerunde i Trondheim Sentrum. Nærmere bestemt bakenfor Ravnkloa nesten helt ute mot bryggekanten. Her treffer vi bl.a. Arne Aaslid og Eivind Bjaaland som suser forbi mens de forsøker å skjule ansiktene sine, uvisst av hvilken grunn.

"Kjempegodt brød, kan jeg kjøpe dette i butikkene?"
- Ståle Petersen, 13 år

"Nei, dette brødet blir for useriøst for min smak." -Jammen, hør nå her... "Ta åsså ti still, du veit det søl."
- Binders, ubestemt alder

"Jeg pleier alltid å spise dette brødet. Jeg har det i nista mi på skolen og hvis det blir gammel kan jeg bruke det som knekkebrød eller i eksperimentering på skolen under lommemikroskopet mitt. Blir det gammel nok kommer det til og med dyr frem som kan tyde på et stort økologisk potensiale."
- Beider, hjelp! hjelp!

"Etter at jeg begynte å spise dette brødet har jeg blitt enda raskere. Så nå greier i alle fall ikke ballen å holde følge med farten min lenger."
- Rune Dahl, 27 år

"Dette er nok et brød mest for gutter. Morrabrødet mitt er mest for jenter!"
- Steinar Larsen, 27 cm

Ytterligere produksjoner
Når denne nyheten gikk i deadline kommer det IL Tempos utsendte for øret at suksessen for IL Tempo Gigantene-brødet har vært så enorm at planer om lanseringen av "Beider-boller" allerede skal være satt i verk og slippes trolig i løpet av den nærmeste måneden...Vi glær oss!

:: Diskusjonsforum ::
Hva i all verden gjorde Arne og Eivind bak Ravnkloa?

 

 

Nyheter
19.09.2005
Lade FK vant 5-4 og slo IL Tempo for 5. gang av 6 mulige
15.09.2005
Royal Tempo går for seier i Trondheim Indoor
13.09.2005
Robert Preller spilte med to brudd i ankelen
07.09.2005
Flatås avgjorde i 1. omgang etter katastrofalt forsvarsspill
03.09.2005
August måned ga oppgang i besøkstallene
Forum

Det skjedde