Velkommen til IL Tempo

 


03.04.2011 00:15*
Postet av Erik Eikebrokk / EE

...Thailandske vers
Et kjærlighetsepos - del 2

1. Forhistorien

Ubekymret river jeg av meg den svette t-skjorta i ett eneste drag og klyper med tommelen og tuppen av pekefingeren brystbortene mine stive, slik at de skal strutte mot de skuelystne, som forlengst har vrengt av seg sine gjennomvåte truser og kastet dem mot meg på scenen. Kun et øyeblikk tar det før jeg lar meg omringe av det motsatte kjønn (og andre kjønn). Uten ytterligere betenkeligheter byr jeg for bestilling mitt svette, muskuløse bryst til auksjon, og budene lar naturlig nok strømme inn. Sekunder senere er jeg solgt - redusert bare til min intimbarberte kropp i rød speedo og brune havanas. Jeg er i mitt ess og esset mitt er trumf i denne kortstokken.

Det grønne neonlyset fra de utallige discolampene pirker meg i irisen, slik at jeg må myse, lengtende etter dansegulvet, som for øyeblikket er tomt. Det skal ikke vare lenge - for en håndfull skuelystne beveger seg nesten umerkbart rundt scenen, mens monsterhits'ene kommer som på bånd, og bare venter på anledningen til å kaste seg uhemmet og vilt inn i takten fra de monstrøse basshøyttalerne som dunker fra alle kanter. Jakten kan begynne. En tilsynelatende uskyldig dans, en i virkeligheten erotisk parringslek med flere tapere enn vinnere. Moro så lenge det varer. Festen varer lenge og bakrusen kommer som vanlig ikke før dagen derpå.

Jeg hever armene opp mot det lave taket og lar hoftene rulle fra side til side, mens jeg inspirert later som jeg synger med - selv om teksten er på thai. Jeg følger meg litt som Vanilla Ice. Jeg kaster hodet til venstre, til høyre, det kortklipte håret virvler rundt og pilleinntaket fra tidligere på kvelden får alt til å gå som i sakte kino. Svettedråpene blinker som snøkrystaller mellom discolysenes pilestråler. Mens jeg utøver fikserte moves, grooves og jives går natten over i dag og jeg glemmer både klokke og sted. Karma og moral er ikke lenger en bekymring og tid ikke en begrensning. Jeg er evig levende og lever for mulighetenes land og dette er landet for ubegrensede muligheter.

Fordelen med Thailand er at det er ingenting som heter kvart-på-to-flørten. Her varer flørten til solen står opp, og hvis du er heldig, enda lenger.

Dette mitt løgnaktive vitnesbyrd, disse mine salmer av min ustemte hals. Aldri har jeg påtatt meg å være perfekt, det var bare en oppgave som falt meg naturlig. Dette er min historie.

* lokal tid