(Las Vegas) Kom til Usa i slutten av august med feite burgere, cola, sol og sommer som inspirasjon. De første dagene gikk med til å finne seg et sted å bo, det gikk forholdsvis greit, så nå bor jeg sammen med 2 andre nordmenn i en helt okei leilighet. Må såklart nevne at vi har pool i bakgården. Enhver huseier med litt repekt for seg sjøl har en pytt bakom huset.

Hei og hå!

Været her er helt konge med sommer og sol stort sett hele tiden. Akkurat nå sitter jeg her i shorts og holder på å renne vekk.

Avstandene her er forholdsvis store så det gikk ikke lang stund før vi gutta gikk til innkjøp av en bil. En Toyota Corolla som de fleste amerikanere gliser av og kaller en trøbil. Standarden er at du bør ha en truck som brenner en gallon flybensin idet du setter nøkkelen i tenningen, og som du minst trenger en 10-trinns stige for å komme deg opp i. Penisforlenger er vel et godt ord.

Skolen her viste seg ganske fort å være en del tøffere enn på NTNU. Mye slit og forbannelse i de sene nattetimer har gått med til å løse all verdens hjemmelekser. Dette har gjort sitt til at jeg ikke har fått sett så mye rundt her som jeg har ønsket.

I slutten av oktober var det halloween-feiring her i byen. Et seriøst amerikansk magasin har kåret halloween-festen her til USA's 2. største happening på festfronten. På kveld og natterstid var gatene fulle av feststemt ungdom i diverse kostymer.

For å holde orden var politi innleid fra Ventura og Los Angeles, og var du så uheldig å være under 21 og vise deg beruset, ja da var det minst 10 mann på saken.

Jentene her bruker halloween rett og slett som en unnskyldning for å kle seg så frekt som mulig.

Et par turer har det da blitt, blant annet for å sjekke ut nabolaget til David Hasselhoff. Venice Beach i Santa Monica ligger side om side med Santa Monica State Beach. Det er rett og slett et fantastisk sted med liv og røre hele tiden.

Thanksgiving er en stor høytid i USA, og denne dagen feiret vi sammen med en del bekjente i San Diego, helt nede ved grensa til Mexico. Festmiddagen som ble satt på bordet minnet svært om jul, bortsett fra alle de deilige harde pakkene.

Opprinnelsen til denne høytiden stammer fra de dager da den hvite mann begynte å komme til landet. Gjennom tider med trange kår og dårlig med mat så fikk nybyggerne mat av indianerne for at de skulle klare seg. Bra tanke denne thanksgiving, men litt i seneste laget spør du meg.


You don't fuck with me, cause I've got the gun. (På thanksgiving i San Diego)

Amerikansk ungdom liker å ta seg en røyk titt og ofte, men de røyker ikke Marlboro. Mary Jane er ganske så utbredt her, så har du lyst på litt andre saker enn kjip tobakk, så er California stedet å reise til.

Sist helg var vi en gjeng som stakk til Beverly Hills for å overvåke Golden Globe på Beverly Hilton. Hele området rundt Beverly Hilton var avstengt, og snipers hadde forlengst inntatt stillinger på takene idet limmoene begynte å rulle inn. Fikk da med seg et par celebs, som f.eks Samuel Jackson.

Jeg har gitt meg med på 2 fotballag (soccer) i en "spillefotballformoro-serie." Er med i Mens Advanced hvor jeg spiller utpå, og Mens Intermediate hvor jeg står i mål. Nivået på spillere som ikke satser aktivt er ganske labert her. Jeg har ikkeno problemer med å utklasse de fleste rent teknisk. Kondisen er et verre tema. Fotballaget til Universitetet derimot holder et meget bra nivå. De er rangert som nummer 2 i USA. Må likevel si at jeg ikke er imponert over de taktiske egenskapene. Mye poling og løping.

Jeg returnerer forøvrig til Trondheim til høsten, klar for nok en dyst for laget i mitt hjerte.

Bjørn

:: Diskusjonsforum ::
Kan noen slå IL Tempo med Bjørn tilbake mellom stengene?

 

Arkiv
01.02.05
Hjemme hos Eivind Bjaaland
27.01.05
I Bervely Hills med Bjørn Flyen
06.01.05
Tett på nett med Erik Hoff
22.12.04
Fet på nett med Vidar Jenssen
14.12.04
Tett på nett med Eirik Rønning
04.05.04
Jorda rundt med Morten Berg
01.06.04
Down under med Mads Grimsbu
23.05.04
Tett på nett med Erik Eikebrokk
Forum
 
Det skjedde