07.07.2009 17:54
Postet av Tor Martin Olsen / Røverhistorier

...Keepere er rare dyr
Flaggdag for IL Tempo...

(Steigen) Ord som "En ny æra" og "Flaggdag for IL Tempo" ble nevnt da gutta fikk kjenne litt på sitt nye treningsfelt. Treningsforholdene IL Tempo nå har fått fikk tydeligvis en ny entusiasme og positivitet i laget til å våkne.

Treningsfeltet var fylt opp med både fremtidige og gamle stjerner. Richard Nilsen tredde på seg fotballskoene for første gang på langlang tid og ville utfordre kondisen igjen. Roar Midtflø har etter evigheter med mas fra undertegnede og Robert Preller sagt ja til å delta på trening med IL Tempo og han kunne ikke valgt en bedre dag å gjøre det på. Sola strålte og vanninntaket var på maks. Samtidig ble vi servert kanskje Trondheims flotteste kunstgressbane i Romolslia. Oppmøtet på trening lød 13 spillere og moroa kunne endelig begynne...

Klassisk "tysker" ble arrangert som oppvarming hvor man tidlig fikk se at alle var tørste etter en ordentlig treningsøkt igjen. Intensiviteten var der samtidig som humøret var på topp. Det handlet like mye om å ha det gøy denne dagen som det var å utfordre egne ferdigheter og prøve å nå nye høyder.

7'er-målene ble satt på sin rette plass, rødt og blått lag ble delt opp og den første offisielle IL Tempo-treninga etter sesongstart kunne begynne.

Preller ga alt i duellene, Richard Nilsen viste frem til tider eminent teknikk og en pasningsfot som Zidane ville misunt. Midtflø fikk lagt frem ett par eksempler på hvor hardt han kan skyte og hvor stor fart den veltrente kroppen innehar...før kondisen gjorde at kroppen tok kvelden å sidelinja ble Midtfløs nye venn.
Thorsøs temperament var på topp og Eikebrokk dirigerte etter beste evne som vanlig.

Intensiteten var høy og det var en treningsglede jeg aldri har sett maken til i min IL Tempo-karriere. Magnus Nielsen er endelig 100% skadefri og dette lot seg vise på banen. Han var OVERALT! Og forsvarsrekka klarte ikke å holde følge... Hadde det ikke vært for de 3-4 sjansene fra 5 meter han klarte å sette utenfor mål hadde han hatt en perfekt trening! :) Men det er jo derfor vi er der...for å trene, prøve og feile med nye ting, bli 1 prosent bedre i dag enn vi var i går og hele tiden jobbe etter å bli bedre individuelt og som et lag.

Med tanke på alle de som ikke har møtt til trening så er utsiktene mot høstsesongen i mine øyne enormt spennende. Med fullt oppmøte på trening én (1) gang i uka ut sesongen skal nok IL Tempo i sitt jubileumsår (10 år) uten tvil ha forholdene lagt til rette for endelig å nå sitt mål om opprykk til 4. divisjon.

Vi ses på trening gutter... God sommer! :)

Hilsen KulaOlsen



| Bli en blogger også du | Les andre blogger |