ONSDAG 5. OKTOBER 2005

fotballen.no kåret Norges 100 beste hjemmesider:
ILTempo.no på 33. plass

(fotballen.no) Etter en anke i 12. time endte IL Tempos hjemmesider på 33. plass i fotballen.no sin høyst uhøytidelig kåring av landets beste hjemmesider. Selv om en slik kåring aldri vil kunne reflektere det objektive fasitsvaret alle søker etter, er det med stor skeptisisme IL Tempo reflekterer over resultatet.

- Det er godt mulig IL Tempo er landets 33. beste hjemmeside, det er faktisk mulig vi burde vært lavere også, men årets kåring er et godt bevis på at kåringen nå fremstår kun som en unnskyldning til å få besøkende til fotballen.no. Analyserer man karaktergivingen finner man raskt ut at design, oppdatering, innhold og bonus overhodet ikke stemmer i forhold til diverse hjemmesiders faktiske innhold. Man trenger på ingen måte være et trenet øye for å se at Rosenborg på design og innhold-biten ikke har noe å gjøre på en topp50-liste, at Strømmen sine hjemmesider kun er med på topp100 fordi fotballen.no-ansvarlig Frode Marki spiller for klubben. Jeg kan nevne en hel rekke tilfeller av det som fremstår som lobbyvirksomhet og objektivitetsdrap. Årets kåring er bare tull, kan man lese på IL Tempos hjemmesider.

Oppdaterte og falt fra 18. til 33. plass
All PR er god PR er parolen fotballen.no jobber under og hvorvidt man synes skandalen er et faktum eller at kåringen er et flott tiltak, er ett fett. For fotballen.no har ikke oppdatert verken egne hjemmesider på årevis og IL Tempo.no-redaksjonen finner det høyst merkelig at siden faktisk anbefaler sine lesere å operere med frames og effekt-dilldall som animasjoner og latterlige elger og mus som løper og løper til det ustanselige. Ja, hvorfor ikke legge til en ball et eller annet sted på siden. Blikkfang! Stygt.

I 2004-kåringen endte IL Tempos utdaterte hjemmesider på en 18. plass, hovedsaklig grunnet stort innhold. Denne gangen ble IL Tempo først skrytt opp i skyene grunnet et tøft design, for så etter anke å bli satt ned i design, men opp på innhold og bonus. "Mye innhold hvis man leter," kunne man lese i bedømmelsen. Man kan i ettertid intet annet gjøre enn å le sarkastisk å spørre seg selv om det hadde vært så mye å lete i om innholdet ikke hadde vært så omfattende...

Mandalskameratene vant igjen
1) Mandalskameratene 89 poeng
2) Moss FK 88 poeng
3) Jotun 80 poeng
4) Hovdebygda 78 poeng
5) Skruknott 78 poeng
6) Eidsvold Turn 77 poeng
7) Brann 76 poeng
8) Bergsøy 75 poeng
9) Fjøra FK 74 poeng
10) Rooo-sen-borg 73 poeng
---
33) IL Tempo 63 poeng
Kommentar: Glimrende kampreferat. Mye innhold hvis man leter litt (synd dere ikke fant det...)

:: Relaterte saker ::
fotballen.no: NM i Fotballweb Topp 100

:: Diskusjonsforum ::
Er Rosenborgs hjemmesider virkelig bedre enn IL Tempos?

 

 

Nyheter
30.09.2005
Bjelles Blogg: Mange som blogger!
27.09.2005
IL Tempo søker håndball-interessert journalistspire
25.09.2005
Ørland ledet 2-0, men IL Tempo slo tilbake og vant
23.09.2005
Går nye veier: Lanserer eget brød
19.09.2005
Lade FK vant 5-4 og slo IL Tempo for 5. gang av 6 mulige
Forum

Det skjedde