LØRDAG 16. SEPTEMBER 2006

Vidar Jenssen slo endelig rekorden til Magnus Sarheim:
42 kamper uten scoring

(Stabburet) Som selvutnevnt venstreving før denne sesongen, og hans forhistoriske eventyr tatt i betraktning, var det ikke lett å se for seg at Vidar Jenssen skulle gå flere sesonger uten scoring. Hans kreative ferdigheter har vært kritisert i en årrekke, i en rekke klubber, men nå har Jenssens manglende uttelling gått inn i historiebøkene. Magnus Sarheims 'uslåelige' rekord er endelig slått. Vidar Jenssen har spilt 42 kamper uten scoring.

Etter Jenssens terrorangrep mot Munkholmen 2 11. september 2001, har ingen motstandere fått føle Jenssens sjarlatanske fibre på kroppen. Siden skal Jenssen ha figurert høyt på bookmakernes 'most wanted'-liste, men oddsen har falt mer og mer etter dette.

Likevel finnes det snev av usannhet i akkurat Jenssens manglende scoringsteft. For to ganger det siste året har 25-åringen notert seg i målprotokollen, men dessverre, i feil mål. Begge selvmålene bærer stort preg av merksnodighet og sirkus Jenssen startet i bortetapet mot Flatås i fjor da direktøren flikket et innlegg i eget mål fra 20 meter ute. Nesten det samme skjedde mot Øya FC i forrige seriekamp da et innlegg fra høyre ble stusset over IL Tempo-keeper Jo Darell og i mål.

Dermed er Vidar Jenssens scoring- og poengstatistikk for IL Tempo smått utrolig, hans antall kamper som ving og midtbanespiller tatt i betraktning. På 63 kamper har Jenssen scoret 4 mål og notert seg for 6 målgivende. Et imponerende snitt på 0,15 poeng i snitt per kamp. Faktisk har det gått 33 kamper siden Jenssen noterte seg for sitt forrige poeng for IL Tempo, da en 5-meterspasning til Ben Holan på midtbanen, hvor sistnevnte driblet 5-6 mann på egen hånd og scoret et supermål.