LØRDAG 6. JUNI 2009

Morten Grahl-Madsen scoret sitt første IL Tempo-mål:
TILBYR EKSKLUSIVE
T-SKJORTER

(Jåleriet) Da Morten Grahl-Madsen scoret mot Tydal 2 ble han den 55. målscoreren for IL Tempo gjennom historien. Målet var Grahl-Madsens første for sesongen og spilleren med det ironiske økenavnet "Spissen" avsluttet med det en måltørke som har vedvart i 6 kamper, over 300 minutter. Nå har firmaet "Jåleriet", en internasjonal ekspressleverandør av fotballartikler, bestemt seg for å dedikere en serie t-skjorter i svært begrenset og eksklusivt opplag til Grahl-Madsen.

- I en periode på to uker vil vi ta imot bestillinger, trykke opp og selge t-skjorter, sier en representant for det Trondheims-baserte firmaet, som ikke forventer store inntekter gjennom prosjektet.

Etter å ha blitt solgt inn i IL Tempo som klubbens nye storscorer var det knyttet enorme forventninger til Grahl-Madsen. Etter at det skal ha vært antydninger til piping fra tribunen og misnøye fra egne lagkamerater håper nå både Grahl-Madsen selv og medspillerne at jomfruscoringen kan være en utløsende faktor for nye mål. Likevel er det svært delte meninger innad i spillergruppa om måten Grahl-Madsens synes å feire scoringer på.

- Det var så lenge siden sist at jeg visste ikke helt hva jeg gjorde. Det var ikke planlagt, det ble bare sånn, humrer spilleren selv.

Delte meninger fra medspillerne
Midtstopperen Håkon Arne Hiller, som på ingen måte er kjent for å være noen notorisk målscorer, benekter på ingen måte at han også kan komme til å feire med splitthopp og knyttneveslag hvis han skulle være så heldig å score igjen.

- Det skal vel strengt tatt mye til om jeg skal score i år, men splitthopp og knyttneve er tingen, sier Hiller som gjennom sin tid i Stålkameratene med Sorokin og Efremov har fått mye forskjellig inspirasjon hva kommer til å feire scoringer.

Robert Preller raser over Grahl-Madsens egoistiske feiring og mener "Spissen" burde takket for forarbeidet Preller selv gjorde fremfor å hoppe rundt og hytte med knyttet neve i utide.

- Det var veldig "Black Power" fra OL i 1968, sier Preller i en kommentar.

T-skjortene kan bestilles via tskjorte@c53twve0h_db478742.no. Prisen er 350 kr og har en leveringstid på 2 uker.