TIRSDAG 30. JUNI 2009

IL Tempo.no oppsummerer vårsesongen:
BENT SKRETTING ER VÅRENS SPILLER

VÅRENS IL TEMPO-SPILLERE

6,4

6,29

6,22
Bent Skretting
6,4
Ketil Thorsø
6,29
Erik Eikebrokk
6,22
Vegar Olsen
6,0
Tor Martin Olsen
6,0

(Regnbuen og luftslottet) IL Tempo-tid er konkurransetid. Om det ikke konkurreres nok på banen legger IL Tempo inn så mange motivasjonsfaktorer som mulig for å få det beste ut av spillerne. Nytt av 2007-sesongen var at klubben premierer spillerne periodevis, nærmere bestemt i form av beste spiller i april, mai, juni, august og september måned. I tillegg til Årets spiller ved sesongslutt, kåres også en vinner for vårsesongen og for høstsesongen. Etter at alt dette ble glemt i 2008, er nå pinnen tatt opp igjen. Her kommer vårens oppdatering.

Vårens spiller
Vårens spiller så mer enn lenge ut til å bli Åsmund Nielsen eller Ketil Thorsø. Åsmund "Kongla" Nielsen leverte karrierens beste kamp i "seriefinalen" mot Vikvarvet og ble belønnet med en 9'er på børsen. Denne levde han lenge på, men ble til slutt tatt igjen av den stabile Ketil Thorsø, de rutinerte Vegar Olsen og Erik Eikebrokk og til slutt den nye yndlingen Bent Skretting. Jyplingen Nielsen har slitt med å leve opp til de enorme forventingene han selv skapte etter Vikvarvet-showet og skal etter den kampen ha prioritert damer og sprit fremfor fotballtrening.

APRIL 2009
Vidar Guttormsen
8,0
Christian Mjølhus
7,0
Håkon Arne Hiller
7,0
MAI 2009
Åsmund Nielsen
6,5
Erik Eikebrokk
6,2
Ketil Thorsø
6,2
JUNI 2009
Bent Skretting
7,33
Håkon Arne Hiller
7,0
Vegar Olsen
6,67

Vidar best i april
Vidar Guttormsen hadde en sensasjonell start på sesongen, med 2 mål og 1 assist i seriepremieren mot Selbu 2, men skal etter dette slite med å leve opp til standarden han selv satte. Ble spådd en lysende karriere som venstreback, men har slitt med den defensive posisjoneringen og har altfor ofte blitt tatt i å være for høyt i banen i motstandernes overganger. En vond ankel har neppe vært en positiv bidragsyter. Vidar Guttormsen er likevel månedens spiller i april, all den tid det kun ble spilt én kamp.

Månedens spiller i juni
Åsmund Nielsens prestasjoner i mai er tidligere omtalt, med 9'eren på Vikvarvet-børsen som den suverene prestasjonen denne sesongen.

Juni var Bent Skrettings måned. Først leverte Skretting varene som høyreback, siden har han vært nærmest prikkfri som midtstopper i tospann med Stålkameratene-legenden Håkon Arne Hiller, som følger på andre plass. Med Vegar Olsen som tredje best i juni måned, mer enn understrekke dette at det defensive virkelig har gått gjennom store forbedringer fra sesonginnledningen.

Leserne av IL Tempo.no er uenig!
På en uhøytidelig måte har IL Tempo-fans (og spillere) verden over hatt muligheten til å stemme frem sin egen "Vårens IL Tempo-spiller" gjennom den utmerkede hjemmesiden IL Tempo.no. Her toppet keeper Tor Martin Olsen og midtstopper Ketil Thorsø lenge, men på oppløpssiden var det Robert Preller som trakk det lengste strået og vant etter å ha stemt én gang mer på seg selv enn det de to andre ghettogutta rakk å gjøre.

Herunder følger resultatet fra avstemningen som nå er avsluttet:

Det skal legges til at denne avstemningen startet tidlig i sesongen, noe som medførte at verken Vegar Olsen, Bent Skretting eller Erik Eikebrokk var å velge blant kandidatene.

PS: Bjørn Magnus Iversen er i harnisk over bare å ha fått 3 stemmer fra IL Tempo-fans og spillere verden over og sier at han føler han blir tatt for gitt.