Velkommen til IL Tempo

 

FREDAG 25. SEPTEMBER 2009

Morten Solem kan bli toppscorer, men sentrer hvis han må:
- IKKE VIKTIG HVEM SOM SCORER

(Kulen) Etter en vanskelig og målfattig innledning på sesongen har Morten Solem for alvor funnet scoringsformen. At det er en sammenheng mellom IL Tempos og Solems høstform er det ingen tvil om, men Solem vil ikke være med på at det er han som er katalysatoren for IL Tempos fremganger.

- Nei, det er nok ikke takket være meg at IL Tempo gjør det bra. Vi er spillere som står sammen i både motgang og medgang. At jeg scorer mange mål når IL Tempo gjør det bra, er bare helt naturlig, sier Solem på solidarisk vis.

- Hvis valget står mellom å bli toppscorer og seier i siste kamp, velger jeg seier uansett. Er vi to alene med keeper på overtid, så sentrer jeg.

Scoringsformen til Solem har faktisk vært så bra at han nå kan bli toppscorer. Men til tross for 7 mål på de siste 5 kampene er ikke Solem fornøyd med egen uttelling.


- Faktisk burde jeg scoret mange flere mål. De siste 3-4 kampene har jeg misbrukt større og flere sjanser enn de jeg har scoret på.

Viktigheten av å ta en kamp av gangen
Mens spillerne på gårsdagens trening stort sett snakket om 4. divisjonspill, økt treningsmengde og ambisjonene fra og med 2010-sesongen, er Solem opptatt av å fullføre med stil og spise ferdig middagen før man forsyner seg av desserten.

- Vi må gjøre ferdig denne sesongen før vi starter på neste. Vestbyen har slått oss tre ganger (inkl. en treningskamp) de siste to sesongene og kommer til å gjøre alt for å slå oss igjen.

Vinner IL Tempo mot Vestbyen er laget vinnere av 5. divisjon avdeling 6 og klare for kretsmesterskap. Motstander i 1/8-delsfinalen blir i tilfelle Kattem 3, som for lengst har vunnet sin avdeling. Men Solem vil ikke engang se så langt fremover...

- Glem Kattem 3, glem 4. divisjon. Fokus er alt nå. Vi k an godt bruke 4. divisjon og kretsmesterskap som motivasjon, men vi må ikke ta noe for gitt bare fordi Vestbyen ikke har noe å spille for.

- IL Tempo har gjort denne tabben før,
avslutter Solem.

Vestbyen er herved advart.