Velkommen til IL Tempo

 

SØNDAG 27. SEPTEMBER 2009

IL Tempo har statistikken på sin side før mandagens kamp:
HAR IKKE TAPT PÅ BORTEBANE PÅ 3 ÅR

(Regnbuen og luftslottet) Selv om seriemesterskapet på det nærmeste er avgjort, etter at både Vikvarvet og Nardo 3 har gått på sjokkerende poengtap den siste uka, har IL Tempo fortsatt statistikken å spille for. Før mandagens kamp har nemlig IL Tempo ikke tapt på bortebane på over 3 år, nærmere bestemt 1128 dager. Christian Mjølhus er ikke redd for at den statistikken skal ryke på mandag.

- Treninga på torsdag viser mer enn noe annet at sesongen på ingen måte er ferdig. Én ting er at vi skal knuse Vestbyen sønder og sammen på mandag, men den kampen er bare starten på slutten av sesongen, sier tøffingen som avsluttet treninga med å gå i klinsj med Erik Hoff.

Mjølhus selv avbagatelliserer situasjonen og sier at temperatur på treningene viser at det er mye vinnervilje i laget.

- Vi var venner igjen umiddelbart etterpå. Det så nok styggere ut fra sidelinja enn det egentlig var. Jeg var irritert over å tape og ble provosert over at Hoff stod og flesket med den store rumpa si og halte ut tida, forsvarer Mjølhus seg.

Erik Hoff sier i en kort kommentar at han ikke har stor rumpe og at Mjølhus bare er misunnelig.


- Unggutta i klubben må komme seg på treningssentrene mye oftere. Denne kroppen har ikke blitt slik av seg selv, sier Hoff og gestikulerer på egne vegne.


Håkon Hiller er hjemme og klar for å spille en rolle
Den rutinerte Håkon Hiller er endelig tilbake fra fiskesløying i Lofoten og sier at han nå er 100% klar og motivert for å sløye Vestbyen-spillere på mandag.

- Æ sløya seinest i forrige fesk som va stør og tønger enn skitungan vi ska møt på mandag, sier Hiller på kav nordlending.

- Æ e ikke her for å sett på benken, understreker Hiller og mer enn antyder at han ikke blir lenge i klubben hvis han også i fortsettelsen blir oversett i laguttaket.

En annen som er misfornøyd med benketilværelsen er Robert Preller. Preller sier i en kommentar at han blør for IL Tempo og er parat om han får sjansen.

- Jeg gir alt for IL Tempo og lagledelsen vet hva de får med meg på banen. Jeg forventer å spille og jeg forventer å bidra! sier Preller og krever å bli tatt seriøst.

At det er kamp om plassene på mandag er det i alle fall ikke tvil om, og ironisk nok er plutselig ALLE spillerne både friske og hjemme på mandag. Det er varslet om publikumsrekord på Hammersborg, det spørs om det ikke blir rekordbesøk av benkvarmere også...