Velkommen til IL Tempo

 

TORSDAG 1. OKTOBER 2009

IL Tempo sikret seriemesterskapet på mandag, men
SESONGEN ER IKKE OVER, KM NESTE!

(Regnbuen og luftslottet) IL Tempo-spillerne feiret uavgjort-resultatet mot Vestbyen langt inn i de sene nattetimer. Men selv om seriespillet er over for denne gangen, har IL Tempo bare nådd 2 av sine 3 delmål denne sesongen. Allerede på lørdag venter Kattem 3 (Silverstars) på motsatt banehalvdel i 1/8-delsfinalen i Trøndelag Fotballkrets' kretsmesterskap. Er det mer sølvtøy i vente?

- Dette er en perfekt anledning for IL Tempo til å teste sin nye hjemmebane til 2010-sesongen. Vi var i utgangspunktet forberedt på å vente til neste år før vi tok ibruk vår nye storstue på Romolslia, men et kretsmesterskapet er en ypperlig anledning til å innlede en forhåpentligvis ny æra i IL Tempo-historien, sier prosjektleder Tor Martin Olsen.

Kattem 3 ble vinnere i en avdeling bestående av tidligere IL Tempo-bekjentskaper som Klæbu, Kvik 2 og Malvik 2. Laget avgjorde før siste serierunde og avga 13 poeng totalt på 18 kamper.

Det kan bli en lang (og kald) høst
for med 1/8-delsfinale på lørdag venter naturlig nok en eventuell kvartfinale uka etterpå. Og med én kamp i uka frem til en mulig finale vil ikke sesongen være over før nærmere november.

Med dette i tankene har IL Tempo derfor i samråd med Kattem besluttet å kutte ut Champions League-faktoren for denne gang og spille kampen på høylys dag. Avspark blir dermed lørdag kl. 14:00 på Romolslia kunstgress.

Vel møtt!