Velkommen til IL Tempo

SØNDAG 6. FEBRUAR 2011

LIVE fra Meråker-hallen:
EXIT I KVARTFINALEN MOT BLINK

(Meråker) Til tross for iherdig forsvarsspill fra Vegar Olsen og co, ble IL Tempo som ventet for små i kvartfinalen mot forhåndsfavoritt Stjørdals/Blink.

Stjørdals/Blink gikk ut med høyt press og tvang IL Tempo til tidlige og upresise avleveringer bakfra. Blink fikk bygge bakfra gang på gang, rullet ball hurtig i både lengde- og bredderetning og tvang IL Tempo-spillerne ut på lange og slitsomme løpeturer uten mye ballkontakt.

Blink fikk snarlig utbytte for presset sitt etter at de fikk god tid til å lade kanonen på 10 meter.

Deretter jevner kampen seg ut, Stjørdals/Blink senker seg og IL Tempo løfter spillet. Planen var å sette opp Morten Solem i én mot én-situasjoner på venstresiden og taktikken lykkes. Robert Preller spiller fri Solem på en overgang, men skuddet sneier stanga på lengste.

I kampens beste IL Tempo-periode lobber Yavus Akbina på keeper etter en pasning i bakrom, men ballen treffer tverrligger, går ut og klareres av Blink-forsvaret.

IL Tempos siste mulighet til utligning kommer 5 minutter før slutt når Tor Martin Olsen fører ball i en 4-mot-2 situasjon. I stedet for å plassere, går "Kula" for kraft, og ballen går himmelhøyt over.

Et utslitt IL Tempo gir opp når Blink får 2-0 minutter før slutt, og 3-0 målet følger snarlig. Likevel all ros til et relativt utrent IL Tempo som gjennomfører cupen til mer enn stå-karakter.

Stjørdals/Blink tapte senere 2-1 for Tiller i finalen.

Søndag 6. februar kl 15:10