ONSDAG 20. APRIL 2011

Bruno Coelhos IL Tempo-favoritter:
MITT DRØMMELAG XI

(Klæbuveien) Legendariske IL Tempo-legender får etter årevis med dedikasjon, tabber, opp- og nedturer all verdens grunnlag og erfaring til å sette opp det de mener er tidenes beste, verste, morsomste, kuleste, tøffeste, råeste eller tjukkeste IL Tempo-lag. Laget skal bestå av valgfri formasjon, 11 startende og 3 på benken, men noen velger likevel 6. Uansett hvordan hver enkelt konstruerer sitt lag, er det ingen tvil om at dette er vedkommendes "Mitt Drømmelag". Nå er turen kommet til den relativt hissige portugiseren Bruno Coelho.

Mitt Drømme Lag - IL Tempo

Taktikk 4-2-3-1

Kepper – Tor Martin Olsen – Før han dro til Malvik. Etter det så har det vel blitt veldig mye tull (en keeper som vil bli spiss skjer ikke på seniornivået, mener æ!). Et valg som er kanskje litt preget av at æ ikke husker navnet til andre keeper som har spilt for Il Tempo.

Høyre back – Eirik Rønning –Den mest spirituelle spilleren i hele laget. Eirik er den mannen vi trenger når moralen er på bunnen.

Midtstopper: Håkon Hiller – En midtstopper uten disiplin problemer er enhver treners drøm tSpesielt når de er like god som Hiller. Hadde vi spilt flere kamper i syden så hadde vi sett mer av han på treningen også, regner med!

Midtstopper: Vegar Olsen – Den beste midtstopper duo i hele trøndelag spør du mæ. Bedre enn Rosenborg til og med. Vegar er en råtass med klasse, veldig ”Porto” stil!

Venstre back – Emil Hauge – En spiller som er like sterk defensivt som offensivt. Mangler bare litt intelligens! (å betale for damefotball er ikke akkurat veldig smart!)

Anker: Marius Strand – God taktisk og mentalt sterk, Marius er den beste man å ha ved siden av. Fair play konge til de grader!

Anker: Bruno Coelho – Annan? Hvem er det?

Kreativt midtbanespiller – Erik Eikebrokk – Et Il Tempo lag uten Eike, er som en utedass. Brukbar bare ved nød!

Høyre Ving – Robert Preller – Alle lag trenger en hest. En som kan springe frem og tilbake uten å bli sliten. Robert er min ”hest”!

Venstre Ving – Morten Solem – Det trengs ingen forklaring. Alle lag trenger en stjerne, noen som er kjent på et høyere nivå. Det var enten Ketil eller Solem. Jeg velger Solem.

Spiss – Jo Darrel – En spiss som scorer mål nesten hver andre kamp er luksus for et 5.divisjonslag.

Benken: Vidar Guttormsen, Åsmund Nilsen, Ketil Torsø, Erik Hoff, Magnus Ivers og Tor Haakon Bjørgum.